Brokkolimagos mártogatós

1 100 Ft (ÁFA-val)

További információk

Tömeg 0.340 kg
Kiszerelés

Gyártó

RID

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email
Megosztás itt: print

Ehhez a mártogatós krémhez egy különleges, kenderolaj-kókuszolaj keveréket használunk. Ennek előnye, hogy a kenderolajban a csíráztatás folyamatában keletkezik diglicerol, amelyet un “fast burning” olajnak nevezünk.

A kókuszolajban levő rövidszénláncú zsírsavak ugyan ezt a célt szolgálják, vagyis, hogy ne hizlaljanak. A mártogatóshoz adagolt csíráztatott brokkoli magok sulforaphan hatóanyag gyulladáscsökkentő hatása ilyenkor a legmagasabb.

Javasoljuk mártogatósként felhasználni, de kiválóan ízesíthető vele más szószok és öntetek.

Fontos! – A törvény megkívánja, valamint kötelez is minket arra, hogy kiemelten felhívjuk figyelmét: “az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére”. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz, betegség esetén! Webáruházunk nem gyógyítással, hanem gyógyhatású élelmiszerek forgalmazásával foglalkozik, ezért amennyiben a táplálékkiegészítőket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy kérjük, hogy minden esetben kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze véleményét, valamint figyelmesen olvassa el a mellékelt tájékoztatót, és mindenkor tartsa be a tájékoztatóban, vagy a termék leírásban ajánlott napi adagolást. Kérjük azt is vegye figyelembe, hogy az étrend kiegészítő élelmiszerek nem helyettesítik a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot! 

Hol kaphatóak a Naja Forest bio gomba készítmények?

0