Akció!
Red-buli-őszitermekcsomagRed-buli-őszitermekcsomag

Naja Forest N2 bio folyékony gomba kivonat, Viva Natura Red-buli Italpor és Moringa ginzeng kivonattal kapszula

Tavaszi energizáló csomag alvászavarokra, kimerültség, krónikus fáradtság ellen

Akciós áron, csak most.

Természetes megoldás. Szakértők által válogatott készítmények

14 018 Ft 12 500 Ft (ÁFA-val)

Leírás

100 ml Naja Forest N2 bio folyékony gomba kivonat

Viva Natura Red-buli Italpor 150 g

Moringa ginzeng kivonattal kapszula

Tavaszi energizáló csomag

A Naja Forest N2-es készítmény Kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis), Reishi (Ganoderma lucidum) és Shiitake (Lentinula edodes) gombák hatóanygainak kombinációit tartalmazza.

A Kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis) tulajdonképpen ,, a yarsagumba névre hallgató hernyóbáb a szegény himalájai közösségek egyik fő bevételi forrása. Egy kilóért több tízezer dollárt fizetnek Kínában. ,, 1200 éve a kínai nemzeti fitoterápiás gyógyszerészet hagyományos gyógyszere.

Akkor került a nyugati kutatók figyelmének középpontjába, mikor kínai sportolók az 1993-ban, Németországban megrendezett Szabadtéri Atlétikai Világbajnokságon kilenc világcsúcsot döntöttek meg. Mióta Ma edző bevallotta, hogy a kínai atlétikai válogatott rekordokat döntögető futóit ezzel etette, az elit atléták között a legkeresettebb táplálék-kiegészítők közé került.

Rá egy hónapra a Kínai Nemzeti Játékokon a csapat egyik tagja Wang Junxia a VB-aranya mellé újabb elismerést szerzett hazájának és a Cordycepsnek, többek között megdöntötte 10.000 m-es síkfutás női világcsúcsát is.

,,Tudta-e, hogy a Kínai hernyógomba a ,,Termékenység gombája és a Himalája viagrája,,?,,

Állatokon végzett kísérletek bebizonyították, hogy a C. sinensis és rokon fajok biomasszája egyértelműen fokozta a férfi nemi hormonok termelődését, a spermiumok mennyiségét és azok mozgékonyságát is.  A C.sinensist egyre gyakrabban használják meddőségi klinikákon, mivel számos bizonyíték igazolta az ösztrogén termelődés fokozó hatását, amely előnyös hatással van a női termékenységre. Ezt a pozitív ösztrogénhatást használják ki a változó kor utáni gyors csontritkulás megakadályozásánál is. 


A Reishi (Ganoderma lucidum, pecsétviasz gomba) gombát Kínában halhatatlanság növényének tartották.

,,A pecsétviasz-gombával megelőzhető az elhízás,, Egy kutatócsoport által végzett kísérletsorozatban azok a magas zsírtartalmú étrenden tartott egerek, melyek pecsétviasz-gomba kivonatot kaptak kevésbé híztak, mint kontroll társaik, ugyanakkor a kutatás eredményei arra engednek következtetni, hogy a Ganoderma fogyasztása jelentős hatása van a bélflóra összetételére. Ennek köszönhetően csökkenti a súlygyarapodást és a zsír felhalmozódását nagy zsírtartalmú étrend mellett is, csökkenti a gyulladások, a zsírmáj, az inzulin rezisztencia, a 2. típusú cukorbetegség, a szív- és érrendszeri betegségek, az obstruktív alvási apnoé és a rák kialakulásának esélyét.

,,Tudta-e, hogy a Reishi a lélek gombája?,, A triterpén nevű hatóanyag idegrendszerre kifejtett nyugtató hatása vitathatatlan. Christopher Hobbs vizsgálatai szerint ajánlható álmatlanság ellen, míg Mizuno minden egyéb mentális eltérésnél javasolja, mint stabilizációs, regeneráló tényezőt. Véd a Parkinson kór kialakulása ellen is.

Tudta-e, hogy a Shiitake immunrendszerünk bástyája? A lentinán nevű hatóanyagot leggyakrabban a legyengült immunfunkciók helyreállítására, rákos megbetegedések megelőzésére és kiegészítő kezelésére, valamint meghűlés, hörgőgyulladás, influenza és más vírusfertőzések megelőzésére, illetve kezelésére és a krónikusan magas koleszterinszint csökkentésére használják.

Viva Natura Red-buli italporban lévő zöldség keverék olyan vitaminokat és antioxidánsokat tartalmaz, mely megvédi a szervezetünek a stressz okozta szabadgyökökkel szemben

Támogassa koncentráció képességét Moringa Ginzeng kivonattal!
A Ginzeng kedvező hatással lehet a memóriánkra, teljesítményünkre fáradtság, kimerültség, stressz és koncentrálási nehézség esetén.

Moringa – Isten ajándéka az egészséges élethez
Joggal gondolhatjuk, hogy egy újabb superfooddal állunk szemben, hisz a moringa 2x több vitamint tartalmaz, mint a répa, 14x több kalciumot, mint a tej, 4x több rostot, mint a zab, 4x több káliumot, mint a banán és 9x több vasat, mint a spenót. A fa minden része ehető, de a levelében van a legmagasabb hatóanyag-koncentráció. Mivel a szárított levél a leggazdagabb tápanyagokban, már kis mennyiségben képes a szervezetben lévő hiányokat pótolni. Épp ezért Kelet-Afrikában, ahol jelentős mértékű az alultápláltság, moringa fa ültetvényeket telepítenek. Segítségével alultáplált gyerekeket és felnőtteket mentenek meg!

Kinek ajánljuk?

  •  krónikus fáradtság esetén
  •  immungyengeség
  •  kimerültség
  •  alvás zavar
  •  kimerültség okozta fejfájás
  •  koncentrálóképesség csökkenése
  •  Irritábilis Bélszindróma
  •  szédülés