Akció!
c-vitamin_reishi_csomagc-vitamin_reishi_csomag

Naja Forest Reishi bio folyékony gomba kivonat és C-vitamin

Gyulladás csökkentő, és szív-és érrendszer támogató csomag

Magas vérnyomás ellen Ganodermával és C-vitaminnal.

Természetes megoldás. Szakértők által válogatott készítmények

12 500 Ft 11 000 Ft (ÁFA-val)

Leírás

100 ml Naja Forest Reishi bio folyékony gomba kivonat

90 db C-vitamin pirospaprikával és hibiszkuszvirággal étrend-kiegészítő

„Egy egészséges ajándék Magyarországról”

Naja Forest Reishi bio folyékony gomba kivonat esetében a gomba Magyarországon terem.

Szent-Györgyi Albert, magyar tudós felfedezte, hogy a pirospaprika a C-vitamin kiváló forrása.

A C-vitamin valamennyi gomba kivonat esetében fokozza a poliszacharidok biológiai hatékonyságát. Különösen igaz ez a Reishi (Ganoderma lucidum) gombára.

Az immunrendszer hatékony működésének elengedhetetlen feltétele a kiegyensúlyozott étrend, rendszeres testmozgás, kiegyensúlyozott lelki állapot. Azonban néhány esetben egyéb anyagok bevitelére is szükség van, ilyenek a poliszacharidok és a C-vitamin.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál műkődéséhez.

A C-vitamin fokozza a vas felszívódását, hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, a fogíny, a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához.


Magas vérnyomás ellen Ganodermával és C-vitaminnal

 •  A Ganoderma lucidum (Reishi) gombát a tradicionális gyógyászatban évszázadokon keresztül alkalmazták a magas vérnyomás és egyéb vérkeringési betegségeknél. 
 •  A pecsétviaszgomba triterpén hatóanyagának köszönhetően javítja a vérkeringést, fokozza a szívizom oxigénfelvételét, csökkenti a vérnyomást és a koleszterinszintet, valamint trombocita aggregáció-gátló hatását klinikai vizsgálatok is igazolták. Továbbá védelmet jelent a stroke, és a szívrohammal szemben.
 •  A Reishi magas vérnyomás által okozott fej- és vállfájást, valamint az érelmeszesedést teljesen meggyógyítja, és javít a vérnyomáson is.
 •  Mr. Isao Tani tanulmánya szerint, melyet a Kinki Egyetem Orvosi Kutatóintézetben végeztek:
  A kísérleti alanyok túlnyomó részben magas vérnyomással küszködtek. A vérnyomás területén jelentős javulást tapasztaltunk. Az egyik beteg kezdő értéke (180/96) három hónap után 126/94-re csökkent. Ilyen jelentős javulást nagyon ritkán tapasztalunk vérnyomás csökkentő gyógyszer alkalmazása nélkül. Néhány női érelmeszesedéses páciens vérnyomása három hónap alatt 158/77-ról 128/67-re csökkent. A koleszterin szintjük szintén javult, 269-ról 242-re. Egyes betegeknél a magas vérnyomás fej- és vállfájással jár együtt. Az ő vérnyomásuk egy hónap alatt 151/78-ról 118/72-re csökkent, és megszűnt a fejfájás. Több olyan beteg tapasztalt javulást mindkét területen, akik magas vérnyomásra és fájdalmakra is panaszkodtak.
 •  Vérnyomás csökkentő gyógyszerek alkalmazása ilyen esetekben csökkentheti a szisztolés a nyomást, azonban nincs hatással az aszisztolés nyomásra. A Ganoderma mindkettőt csökkentheti. Ez kivételes tulajdonság.
 •  A C-vitamin és Reishi gomba a magas vérnyomás esetén egy kitűnő kombináció, ugyanis C-vitamin: az egyik legfontosabb szív- és érvédő anyag. Mivel jelentős szerepet játszik a koleszterint tartalmazó epesavak termelésében, és a zsírsavak sejten belüli szállításában, nemcsak kiváló gyökfogó, hanem indirekt módon csökkenti a vérzsírokat is. 

Kinek ajánlott?

 •  immunrendszer erősítésére (tavasszal és ősszel)
 •  vérnyomás problémákra
 •  öregedés gátlására
 •  szabadgyökök ellen (dohányzás, stressz)
 •  közérzet javító
 •  pajzsmirigy zavarok
 •  ízületi betegség, köszvény
 •  aranyér, székrekedés
 •  gyomor, nyombél fekély