Akció!
Probifiber_őszitermékcsomagProbifiber_őszitermékcsomag

Naja Forest Shiitake bio folyékony gomba kivonat, Probifiber és Kombucha C koncentrátum

Teljes Körű Tavaszi Immunerősítő Csomag
Akciós áron, csak most

Teljes körű tavaszi immunerősítő csomag az immunrendszer támogatására.

Immunerősítés természetesen. Szakértők által válogatott immunerősítő készítmények

13 869 Ft 12 300 Ft (ÁFA-val)

Leírás

100 ml Naja Forest Shiitake bio folyékony gomba kivonat

Probifiber rost-komplex 200 g

Kombucha C koncentrátum papayával, ananásszal és csipkebogyóval 500 ml

,,Tiszta emésztőrendszer, hatékony emésztés, jól működő immunrendszer,,


Bélflóra támogatására:

Az egészség megőrzése szempontjából fontos a jól működő emésztőrendszer. A táplálékokban lévő növényi rostok kedvezően hatnak az emésztésre és segítenek megszabadulni a méreganyagoktól, csökkentik az elhízás lehetőségét és számos betegségtől is óvhatnak.

Erre szolgál a Probifiber rost-komplex olyan élelmi-rostokat tartalmaz, ami segíti a jótékony baktériumtörzsek szaporodását, támogatja életkörülményeiket.
A legújabb tudományos kutatások fokozott figyelmet fordítanak a rajtunk, bennünk, velünk, értünk élő mikrobiom egyensúlyának fenntartására. Az Ő egészségi állapotuk alapvetően befolyásolják a Mi életminőségünket, közérzetünket, hangulatunkat, EGÉSZSÉGÜNKET!

Emésztés elősegítésére:

A kombucha koncentrátumban lévő ananász a Broméliafélék családjába tartozó, tőlevélrózsás növény. Magas vitamintartalmának és a benne található bromelain nevű (fehérjebontó) enzimnek köszönhetően a legegészségesebb gyümölcsök egyike.

papaya a természetgyógyászatban régen ismert gyógynövény, az egyetlen, amely jelentős mennyiségű papain enzimet tartalmaz. A papain az emésztés során elbontja a fehérjéket, és így azok könnyen emészthetővé válnak.

csipkebogyóban A-, B1-, B2-, és K-vitamin található benne, de legfontosabb hatóanyaga a természetes a C-vitamin.

Immunrendszer támogatására:

A shiitake gomba immunrendszerünk bástyája. Egészségvédő hatása elsősorban szénhidrát-összetételében rejlik. Számos összetett szénhidrátot, poliszacharidot mutattak ki belőle – köztük a legjelentősebb a lentinán –, amely gátolja a baktériumok és a vírusok szaporodását.

A kutatók ezt azzal magyarázzák, hogy a lentinán hatására egyrészt biológiailag aktív anyagok termelődnek, melyek ösztönzik a szervezet immunrendszerének működését, másrészt fokozzák a vérben levő falósejtek (makrofágok) aktivitását. Hazai tapasztalatok alapján a gomba fogyasztása néhány nap alatt rendbe hozza a hurutos megbetegedéseket, kiváló köptető, hurutoldó és megszünteti a köhögést.