Barion Pixel

Mit jelent a teljes kivonat? A napi adag 5 ml – 35 -36 kapszulának megfelelő hatóanyag dózissal rendelkezik!

A BIO folyékony gombakivonatok a sima tea, alkoholos kivonat és hagyományos por kapszulákkal szemben egy speciális, a világon egyedülálló technológia segítségével készülnek.

Ennek köszönhetően akár 10-szeresen, 20-szorosan koncentráltabb formában, tehát jelentősen nagyobb mennyiségben tartalmazza az adott gyógygomba, gyógynövény  aktív hatóanyagait.

Készítményeinkben teljes kivonatot alkalmazunk:
A gombákban és növényekben több ezer természetes kémiai vegyület található. A technológia során minden hatóanyagot (Vízben oldódó, zsírban oldódó) kivonunk, ahogy a természet alkotta meg! Ezáltal a hatóanyagok szinergiában, egymás hatását felerősítve fejtik ki hatékonyságukat.

Ezek teljes kivonata található meg a készítményekben. Ilyen komplexitásban a hatóanyagokat sem a teák, sem a por kapszulák vagy tabletták nem tartalmazzák.

A hatóanyagok már a száj nyálkahártyáján keresztül felszívódnak, azonnal eljutnak a sejtekhez, míg a kapszulák, tabletták hátránya, hogy sok esetben fel sem oldódnak, ezért hasznosulatlanul haladnak tovább.

Nagyon fontos, hogy lehetőleg csak BIO körülmények között termesztett gombakészítményt fogyasszunk, melyben káros anyagok nem fordulnak elő. A szabadon termő gombák a környezetükből mindent magukba szívnak, így nem lehet garantálni az összetételüket, épp úgy nem, mint a Kínából importált gombák esetében sem.

 Miért fogyasztják egyre többen a BIO folyékony gombakivonatot?

 • KÖNNYEN BEVEHETŐ: folyékony állapota miatt, melyet (akár forró) teában, kávéban, gyümölcslében elkeverve is bevehetünk
 • MINDEN HATÓANYAGOT TARTALMAZ: 100%-ban hasznosul, nincs adalék, nincs tartósítószer, nincs GMO
 • ALKOHOLMENTES: csak gomba alapanyagot és glicerint tartalmaz
 • NAPONTA CSAK EGYSZER KELL BEVENNI: fedezi a napi szükségletet
 • NINCSENEK MELLÉKHATÁSAI
 • BIO TERMÉK: Bio és Magyar Termék minősítéssel rendelkezik
 • KELLEMES ÍZVILÁG
A termék nem tartalmaz tejet
A termék nem tartalmaz tartósítószert
A termék nem tartalmaz cukrot
A termék nem tartalmaz glutént
Bio Garancia
Vegán termék

További cikkeink

0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
   Szállítási díj kiszámítása

   Jelentkezzen be a Naja Forest klubba!

   vagy

   Elfelejtette jelszavát?

   Jelszóemlékeztető

   Elfelejtett jelszó? A felhasználói név, vagy email cím megadását követően küldünk egy hivatkozást, amelynek segítségével új jelszót lehet létrehozni email-en keresztül.

   For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.