Tanévkezdés nátha nélkül

Ahogy elindul a tanév, elkezdődik az ovi, bölcsi, néhány napon belül már tüsszög, köhög a gyerek, fáj a torka. Rögtön orvos, betegállomány, antibiotikum. Persze a szabi már rég elfogyott, s nincsen, aki otthon maradjon. Legyen ez idén másképp!

Tovább...

A gombák jótékony hatásai

Ön Tudja, mi mindent gyógyít a gomba? A legújabb táplálkozási ajánlásokat figyelembe véve hetente 25 dkg  gombát kellene  fogyasztani az élettani hatásaik
miatt.

Tovább...

GOMBA, AMI SZEBBÉ VARÁZSOL: REISHI ARCPAKOLÁS

Gombamód szaporodnak a különféle gombák kivonatait tratlamazó szépítőszerek. Az összetevő divatossá vált, ám egyáltalán nem új! Az “örök fiatalság gombája” már évezredek óta elmaradhatatlan varázsszere a keleti kultúrának.

Tovább...

Szájon át

Nem kell tudósnak lenni ahhoz, hogy rájöjjünk, hogy annak valószínűsége, hogy az ember valamikor meghal immár jó ideje stabilan 100 %. Ezt egészen biztos, hogy nem tudjuk elkerülni. A jó egészség arra való, hogy képesek legyünk teljes mértékben kihasználni az időt, ami adatott. Nem kell tudósnak lenni ahhoz, hogy…

Tovább...

Tavaszi energetizálás

Szabó Nikolett és a Naja Forest tanácsai a tavaszi fáradság, kimerültség tüneteinek leküzdésére.
A hideg és meleg-frontok váltakozása, a szeszélyes tavaszi időjárás, valamint a „tavaszi fáradtság” az emberek sokaságát teszi testileg-lelkileg próbára. Bizony, a „téli üzemmódról” át kell állnunk a „nyári üzemmódra”.

Tovább...

Szájon át a hatékony felszívódásért

Tudják-e, hogy a hatékony vizeletterápia a szájnyálkahártyáján keresztül történik?
Dr. Ryoichi Nakao M. D., a Japán M. C. L. Intézet elnöke a vizeletterápiás kongresszuson tartott beszédében a vizeletcseppek hatékonyságára a következő magyarázatot adta.

Tovább...

Tüdőrákos betegeknél is jótékony lehet a lentinán!

2018 júliusában a Cancer Research and Clinical Oncology szaklapban megjelent cikk célja a lentinannal kapcsolatos preklinikai és klinikai vizsgálatok, molekuláris mechanizmusok áttekintése.A LENTINAN a Shiitake gomba egyik poliszacharidja és az ezt tartalmazó Lentinan injekció klinikailag elfogadott gyógyszer…

Tovább...

Őszi bőrápolás bio kozmetikumokkal

Az ősz a legtökéletesebb időszak a regenerálódásra, megújulásra az arcápolásban.Ez az az időszak, mikor ruhatárunk mellett érdemes szépségápolási szokásainkon is változtatnunk.
A gyönyörű, egészséges bőr fenntartásához a bőrápolási szokásokat is változtatni kell. Ugyanazon termékek használata az évszakok alatt nem fog ugyanolyan eredményeket produkálni. 

Tovább...

Készítsük fel gyermekeink immunrendszerét tanévkezdésre bio folyékony gomba kivonatokkal

Nyáron a szülő egy logisztikus munkáját végzi: milyen programmal foglaljam el a gyereket, melyik tábor mit kínál, mikor, ki vigyáz majd rá? Szeptemberben végre visszaáll a család ritmusa, a gyermek újra közösségbe, bölcsibe, oviba, iskolába járhat. Ám néha csak pár hétig… S már nem a nyári vakáció, hanem influenza, köhögés, torokgyulladás tartja otthon.
Legyen idén ősszel másképp, előzze meg a fertőző betegségeket, Szabó Nikolett tudományos kutató tippjeivel!

Tovább...
0