Barion Pixel
Vásároljon Ön is Eredeti Naja Forest termékeket a gyártótól!   További részletek

Augusztusi ajánlatok

Kiszerelés

Organic Herbal Extracts (Gyógynövény kivonatok)

Ötvöztük a gyógynövények és gombák jótékony hatásait. A gyógynövényes termékek ugyanazzal a kettős extrakciós eljárással készülnek, mint a folyékony gomba kivonatok, ennek eredményeképpen a gyógynövényekben lévő valamennyi értékes hatóanyagot kinyerjük.

A Naja Forest gyártástechnológiájának fő irányelve egy növény akkor tudja a gyógyító hatását kifejteni, ha kihasználjuk a növények aktív anyagiban rejlő szinergiát, és meg kell őrizni az összetevők egyensúlyát. Tehát nem elég csak az egyik vagy csak a másik hatóanyagot kivonni!

Szakember csapatunk hosszas munkásságának eredményeképpen születtek meg az új termékek, melyben a hatóanyagok szinergiája érvényesül. Ez azt jelenti, hogy a hatóanyagok természetes formában, mellékhatások nélkül fejtik ki hatékonyságukat, és egymás hatását felerősítik. Mint ahogy egy alma elfogyasztásakor sem csak az aszkorbinsavat fogyasztjuk el, hanem az összes többi értékes anyagot, amely a C-vitamin hatékony működéséhez szükséges (bioflavonoidok, K-faktor, stb.).

A gyógynövények esetében sem elegendő csak az egyik hatóanyagot elfogyasztani, hanem az összes enzimre, aminosavakra, esszenciális olajokra szükség van. A Naja Forest gyártástechnológiájának köszönhetően teljes spektrumú készítmények formájában fogyaszthatóak ezen termékek. A vizes frakcióknak köszönhetően az aminosavak, poliszacharidok, polifenolok, az alkohol extrakcióknak köszönhetően a terpének, esszenciális olajok kerülnek kinyerésre. Termékeink alkoholmentesek.

A homogenizáló anyagnak köszönhetően a napi adag (5 ml) 3 kapszula hatóanyag tartalmának felel meg. A hatóanyagok már a száj-nyálkahártyáján keresztül felszívódnak, így a hatásuk gyorsan érvényesül.

0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
   Szállítási díj kiszámítása

   Jelentkezzen be a Naja Forest klubba!

   Regisztráljon a Naja Forest klubba!

   Ingyenes regisztráció

   Már regisztrált?