Szállítási feltételek

  • Banki előre utalással történő teljesítés: ha már visszaigazoltuk az Ön megrendelését, akkor a visszaigazoló e-mailben megtalálja a bankszámlaszámunkat és a megrendelésszámot, amelyre hivatkozni kell az átutalás megjegyzés / közlemény rovatában. Amennyiben az átutalt összeget jóváírják a bankszámlánkon, csak ezt követően adjuk fel a futárszolgálattal a terméket.(bankszámlaszámunkat az üzemeltetői adatok között találja meg)
  • Személyesen történő teljesítés: Ez esetben Ön az üzemeltető székhelyén/telephelyén forintban fizeti meg a termék vételárát, vagy készpénzben, vagy bankkártyával.
  • Bankkártyával történő fizetés a következő, érvényes és hatályos bankkártyák tulajdonosai számára lehetséges:  MasterCard, Maestro, Visa
  • Utánvéttel történő teljesítés: A terméket az általunk megbízott (GLS) futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben kifizetni. Utánvétes megrendelés esetén a szállítási költséghez az utánvételi díj még hozzáadódik.
  • Utánvéttel fizetés esetén a megrendelt terméket a csomag átvételekor a kézbesítőnek készpénzben kell kifizetni. 

Házhoz szállítás díjszabása

Szállítási díjak:

10.000.- Ft feletti termékösszeg esetén a szállítás INGYENES!

10.000.- Ft alatti termékösszeg esetén a szállítási költség 771 Ft+ÁFA (Bruttó 979.- Ft)


 

Az utánvét díja:

100.000 Ft-ig +290 Ft+áfa (100.000 Ft felett az utánvét nem lehetséges!)

 

Szállítási határidő:

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 3-7 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron 2 hét.

0