Barion Pixel

HPV esetén hatásosnak bizonyult az N2

Üzenet:

Dátum: 2019-11-04
Idő: 17:32

Kedves Nikolett!

Hpv vírus miatt immunerősítőnek melyik termékek/termék a legjobb?A termékeket kúraszerűen vagy folyamatosan kell fogyasztani?

K. Tünde

A szakértőnk válasza:

Dátum: 2019-11-04
Idő: 19:10

Kedves Tünde!

HPV esetén szakirodalmi adatok alapján a Shiitake gomba hatásosnak bizonyult.
Ha valaki megfertőződik, a gyógyulása kizárólag az immunrendszerétől függ, hiszen nem létezik gyógyszer vagy más kezelés a vírus ellen. Ezért nagy jelentőségű a houstoni University of Texas MD Anderson Cancer Center kutatóinak felfedezése, melyben kimutatták, hogy a japán Shiitake gomba kivonatát tartalmazó táplálékkiegészítő segítségével, nagy eséllyel megszüntethető a fertőzés. Ráadásul a készítmény a megelőzésre is sikerrel használható. A rendkívül bíztató állatkísérletek után –az egerek nem csupán meggyógyultak, hanem a vírusfertőzés harminc nappal később sem tért vissza– tíz fertőzött pácienst vizsgálva figyelték meg a Shiitake kivonat hatását. A betegek minden nap bevették az előírt mennyiségű (3 gramm, éhgyomorra) táplálék-kiegészítőt, a hat hónapos kúra eredményeképpen öt nő szervezetéből teljesen eltűnt a vírus.
A Shiikatke gomba fő hatóanyaga a lentinán, amely úgy gyógyít, hogy erőteljesen stimulálja az immunrendszert, megnöveli a természetes ölősejteket aktiváló dendritikus sejtek számát, ezzel tulajdonképpen a szervezet maga győzi le a betegséget. A dendritikus sejtek a nyirokszervekben találhatóak, képesek izolálni az antigéneket, majd a T- sejtekkel –szintén antigén felismerő tulajdonsággal bíró sejtek, amelyek az antigén hatására osztódnak− pozitív és hatékony immunválaszt váltanak ki. Ezeknek az összetett folyamatoknak köszönhetően a szervezet képes megfelelően reagálni a HPV okozta gyulladásokra, valamint blokkolni a daganatos sejtek szaporodását.  

Ebben az esetben is a Naja Forest N2-t javasolom. A készítmény 3 féle gomba hatóanyagainak kombinációit tartlamazza: Cordyceps, Reishi és a Shiitake, mely 78 % poliszacharid tartalommal rendelkezik. A napi adag 5ml 0,63 gramm gomba hatóanyag tartalmát tartalmazza.

Egy 2014 végén publikált tanulmányban 472 fogínygyulladásos (gingvitis) beteg közül 61 betegnél találtak HPV pozitivitást. Ezeket a betegeket két csoportra osztották, az
• 1. csoportban lévő 20 beteg Laetiporus sulfureust (Sárga gévagomba), míg a
• 2. csoportban lévő 41 beteg Ganoderma lucidum (Pecsétviaszgomba) és Tramates versicolor (Lepketapló gomba) terápiát kapott.

A 2 hónapos kezelés végén az
• 1. csoportban lévő betegeknek csupán 5%-a, míg a
• 2. csoportban lévő betegek 88% lett HPV negatív. Ez azt jelenti, hogy a Reishi (Ganoderma lucidum, Pecsétviaszgomba) és a Lepketapló gomba együtt adva képes volt a HPV fertőzés legyőzésére a betegek nagy részénél.

Ezek az eredmények azt sugallják, hogy egyes gyógygombák, mint például Reishi  vagy a Shiitake előnyös lehet HPV fertőzések megelőzésében, valamint a jövőben szerepet kaphat majd ezen fertőzés kezelésében is.  

A Reishi gomba és a Cordyceps egy természetese gyulladáscsökkentő, segíti a szövetek és az agy oxigénellátottságát,ezáltal csökken a gyulladás és az immunrendszer is hatékonyabban fel tudja venni a harcot a vírussal és gombával szemben. 

Természetesen választhatja a Naja Forest Shiitaket is, azonban az N2 azért hatásosabb, mert Reishit és Cordycepset is tartalmaz, így még gyulladáscsökkentő hatás is érvényesül.
A készítmény semmilyen gyógyszerrel nem lép kölcsönhatásba, 3 hónapig mindenképpen célszerű szedni, de a tartós hatás elérése érdekében a huzamosabb fogyasztásnak is van létjogosultsága.  

Üdvözlettel:
Szabó Nikolett

Kérdés:

Dátum: 2019-11-28
Idő: 21:18

Kedves Nikolett!

Október közepe óta szedem az Önöknél vásárolt N2 készítményt napi 5 ml adagolással Hpv vírus ellen. Érdeklődöm, hogyha azóta beigazolódott műtéti szövettan által a méhnyak kóros elváltozása mirigy állományba terjedéssel (január elején újabb konizációs műtétem lesz), kell e esetleg változtatni az adagoláson, illetve ez esetben is 3 hónap a kúra ideje?Illetve a kúrát milyen időközönként érdemes/kell megismételni?

Válaszát előre is köszönöm!
K. Tünde

Válasz:

Dátum: 2019-11-29
Idő: 9:58

Kedves Tünde!

Mindenképpen érdemes felemelni az adagolást 2 X 5 ml-re és természetesen akár 6 hónapig szedhető a készítmény vagy tovább is, ahogy az állapotjavulása megkívánja.
Tekintettel arra, hogy ezek nem gyógyszerek, hanem bio élelmiszerek (étrend-kiegészítők), nem lehet túladagolni. Mivel a HPV egy vírusfertőzés, elsősorban az immunrendszernek kell fel venni a harcot a vírussal szemben, erre gyógyszer nincs. A gombákban lévő béta-glükánok üzemanyagként szolgálnak az immunrendszer számára, és ahogy a korábbi levelemben írtam, a Shiitake gombában lévő lentinán nevű hatóanyag esetében igazolták a vírusellenes hatást.
A kóros elváltozást természetesen sebészeti úton mindenképpen el kell távolítani, és az orvosi kezelés nem mellőzhető!

Üdvözlettel: Nikolett

Visszajelzés Naja Forest N2 hatásosságáról.

Dátum: 2020. 01. 31.
Idő:12:42
Kedves Szabó Nikolett!

Szeretném megköszönni szuper terméküket, a Naja Forest N2-őt, mely tökéletes eredményt hozott számomra. Hálás vagyok érte és az általa elért eredményért!!

Történetem:
2019. 10.10-én rossz rákszűrési eredményemre és 2011. óta meglévő HPV pozitivitásomra tekintettel loop műtéten estem át, mely nem sikerült tökéletesen (nem épben történt). Miután 4 héttel a műtét után megkaptam az eredményt, böngészve a természetes segítségeket találtam rá Önökre és termékeikre. Emailben történt válaszuk és családi átbeszélést követően 2 nappal a rossz lelet után a kezemben volt a termék, melyet 1 hétig 1*5 ml, majd az Ön tanácsa alapján 1*10 ml adagolásban kezdtem el szedni.
8 hét szedés után volt a 2. műtét 2020.01.02-án mely tökéletesen negatív szövettani eredményt hozott. Orvosom véleménye szerint megmenekültem mind a méhnyakráktól és mind a HPV-től 🙂

Hálás vagyok Önnek és csapatának a termékért, mely számomra bizonyított. Mindenkinek ajánlani fogom! Általam és eredményem alapján hormontanácsadó ismerőseimnek is bizonytott, így ők is ajánlani fogják. Köszönöm!!!

Plussz eredmény, hogy régebb óta peteérés hiánnyal, nem megfelő peteéréssel küzdöttem, de 11,5 hetes gyógygomba szedés után az ovulációs teszt pozitív lett 🙂

Köszönöm!
K. Tünde

0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
   Szállítási díj kiszámítása

   Jelentkezzen be a Naja Forest klubba!

   vagy

   Elfelejtette jelszavát?

   Jelszóemlékeztető

   Elfelejtett jelszó? A felhasználói név, vagy email cím megadását követően küldünk egy hivatkozást, amelynek segítségével új jelszót lehet létrehozni email-en keresztül.

   For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.