Légrádi Alexandra

Naja Forest Reishi:

2012-ben kezdődött nálam a pánikbetegség, amelyet hosszú évek alatt, szigorú életmódváltással sikerül legyőznöm, ám megmaradt utána az állandó tompaság, energiahiány és a dekoncentráltság. Ám amikor elkezdtem szedni a Reishi kivonatot mindezen tünetek szépen fokozatosan elkezdtek gyengülni, majd lassanként eltűnni. Az első pozitív érzések 5 nap után jöttek,
amikor bár csak pár pillanatra, de összeszedettnek és kreatívnak éreztem magam. Ahogy teltek a napok, ez az érzés egyre tovább tartott, mára pedig szinte nincs olyan nap, hogy ne érezzem magam összeszedettnek, vidámnak és életerősnek. Ennek köszönhetően egyik kedvenc sportom, a futás is egyre jobban megy. Szinte hétről-hétre érzem, hogy egyre többet bírok tőle. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy próbálja ki ezt a csoda terméket!

Reishi Arckrém:

A dekoltázs bőre fokozott igénybevételnek van kitéve, így hiába ápoltam mindig körültekintően, a sok push-up végül megtette a hatását, melynek következtében egyre több és egyre mélyebb apró ránc jelent meg ezen a területen. Rengeteg termékkel és csodaszerrel próbálkoztam, de egyik sem volt az igazi. Végül belebotlottam a Naja Forest Bioaktív arckrémébe, ami 3-4 nap alatt kisimította az apróbb ráncokat, pár nappal később pedig a mélyebbekkel is látványos eredményt ért el. 
Az arcomon is rendszeresen használom, nem csak ránckisimítás céljából, hanem megelőzésképpen is.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on print
0