Barion Pixel

Vigyázat, termékeinket hamisítják! Vásároljon Ön is eredeti Naja Forest termékeket!   További részletekért kattintson ide!

Májusi kedvezmények

Légrádi Alexandra

Naja Forest Reishi:

2012-ben kezdődött nálam a pánikbetegség, amelyet hosszú évek alatt, szigorú életmódváltással sikerül legyőznöm, ám megmaradt utána az állandó tompaság, energiahiány és a dekoncentráltság. Ám amikor elkezdtem szedni a Reishi kivonatot mindezen tünetek szépen fokozatosan elkezdtek gyengülni, majd lassanként eltűnni. Az első pozitív érzések 5 nap után jöttek, amikor bár csak pár pillanatra, de összeszedettnek és kreatívnak éreztem magam. Ahogy teltek a napok, ez az érzés egyre tovább tartott, mára pedig szinte nincs olyan nap, hogy ne érezzem magam összeszedettnek, vidámnak és életerősnek. Ennek köszönhetően egyik kedvenc sportom, a futás is egyre jobban megy. Szinte hétről-hétre érzem, hogy egyre többet bírok tőle. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy próbálja ki ezt a csoda terméket!

Reishi Arckrém:

A dekoltázs bőre fokozott igénybevételnek van kitéve, így hiába ápoltam mindig körültekintően, a sok push-up végül megtette a hatását, melynek következtében egyre több és egyre mélyebb apró ránc jelent meg ezen a területen. Rengeteg termékkel és csodaszerrel próbálkoztam, de egyik sem volt az igazi. Végül belebotlottam a Naja Forest Bioaktív arckrémébe, ami 3-4 nap alatt kisimította az apróbb ráncokat, pár nappal később pedig a mélyebbekkel is látványos eredményt ért el. 
Az arcomon is rendszeresen használom, nem csak ránckisimítás céljából, hanem megelőzésképpen is.

0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
   Szállítási díj kiszámítása

   Jelentkezzen be a Naja Forest klubba!

   Regisztráljon a Naja Forest klubba!

   Ingyenes regisztráció

   Már regisztrált?