Barion Pixel

Tokodi Dávid

Tokodi Dávid50km- es gyalogló tokiói olimpiai kerettag:

„Naponta fogyasztom a Naja Forest Sport & Mushroom Shaket, Cordyceps és Chaga gomba folyékony kivonatokat, és elképesztő sebességgel rakják helyre a szervezetemet. Még nem fogyasztottam gyógygombákat folyékony formában, az ízük nagyon finom, és mikor beveszem, tudom, bőven a superfoodok felett van a termék minősége, a superfoodok királya számomra! A Sport Shake a megoldás számomra minden szempontból, gyors aminosav és vitamin pótlást tesz lehetővé, energiát ad.
Nem kell lemondanom az edzések idején a desszertekről, ugyanis a Naja Forest Vegán protein szeletekkel nem csak a nassolás utáni vágyat csillapítom, de szintén tele vannak vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Egyszerűen imádom <3
Köszönök mindent a Naja Forestnek, a lelkes kitartással dolgozó munkatársainak és természetesen Szabó Nikolettnek, akinek a munkája iránti elhivatottsága, még több pluszt ad számomra és mérhetetlen tisztelettel vagyok a cégébe és termékeibe vetett hite és kitartás felé!,,
Ön is megvásárolhatja ezeket a termékeket ide kattintva.

0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
   Szállítási díj kiszámítása

   Jelentkezzen be a Naja Forest klubba!

   vagy

   Elfelejtette jelszavát?

   Jelszóemlékeztető

   Elfelejtett jelszó? A felhasználói név, vagy email cím megadását követően küldünk egy hivatkozást, amelynek segítségével új jelszót lehet létrehozni email-en keresztül.

   For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.