Gyógyszer nélküli, természetes megoldás inzulinrezisztencia (IR) kezelésére. Mellékhatások nélkül
Gyógygomba alkalmazása: hagyomány és tapasztalat
A különböző gyógyító hatású gombák alkalmazása időszámításunk előtti időkbe nyúlik vissza Kínában és Japánban.
Legendák, történetek szólnak a gyógygombák felfedezéséről és eredetéről, ugyanakkor már az időszámításunk előtti 3. században született, tényeken és megfigyeléseken alapuló írásos bizonyítékok is alátámasztják a különböző gombák jótékony hatásait.
Az 1960-as évek óta Japánban az egészségbiztosítás is támogatja a különböző gyógygomba készítmények és kivonatok alkalmazását, és a regisztrált orvosok több mint 70%-a rendszeresen írja fel ezeket páciensének.
Maitake és Mandulagomba gyógygombák az inzulinrezisztencia ellen
Ezt a két csodálatos gombát alkalmazzák hagyományosan a kínai és japán orvoslásban a cukorbetegség kezelésének kiegészítéseként.
A Maitake gomba (Grifola frondosa) esetében az alfa-glükán növeli az inzulinreceptorok inzulinérzékenységét és enyhíti az inzulinrezisztenciát a perifériás célszövetekben.
A hatását vizsgáló kísérlet során a Maitake gomba termőtestéből kivont alfa-glükán (MT alfa-glükán) antidiabetikus hatását értékelték II. típusú cukorbeteg állati modelleken. A MT alfa-glükán a diabeteszes egereken szignifikánsan csökkentette a testsúlyt, és csökkent az éhgyomori plazma-glükóz szint, a glikolizált szérum fehérje, hepatikus glikogén, szérum inzulin, triglicerid, koleszterin és szabad zsírsav szint. Továbbá jelentősen növelte a máj glikogén tartalmát. Ezen felül fokozta a máj plazmamembránjaiban az inzulin kötőképességét.
A Mandulagomba kivonata javíthatja az inzulinrezisztens állapotot, segít a testsúly csökkentésében és segít csökkenteni a szérum-glükóz és koleszterinszintet.
Folyékony gyógygomba kivonat: tradíció és technológia
A tradicionális távol-keleti gyógyító módszerek és a legmodernebb gyártási technológiák egyesüléséből születtek meg bio folyékony gomba-kivonatok melyekkel mellékhatások nélkül lehet enyhíteni a cukorbetegség szövődményeit.
Az általunk kifejlesztett N1 elnevezésű, bio Mandulagomba és bio Maitake gomba kombinációját tartalmazó folyékony kivonat egy olyan étrend-kiegészítő készítmény, mely a klinikai kezelés mellet segíti a vércukor szint beállítását.
Csupán napi 5ml fogyasztásával már Ön is nagyon sokat tesz egészsége javításáért és megőrzéséért.
Ismerje meg a NaJa Forest N1 bio Maitake, bio Mandula Étrend-kiegészítő termékét!