Májusi rendezvények

Rendezvények ebben a hónapban, melyeken a Naja Forest Kft. is részt vesz.

XXX. Természetgyógyászati Kongresszus és Kiállítás

Élő hatóanyagok szinergiájának működése a bio folyékony gomba kivonatokban.

Szabó Nikolett előadásában

A tudomány fejlődése nem más, mint paradigmaváltások sorozata.

A kutatók mindig találnak olyan dolgokat, amik nem illeszkednek az adott rendezőelvhez, szabály rendszerekhez 1940-ben Fleming felfedezi a gombából származó penicillint, és innentől a bakteriális fertőzéseket jól lehet kezelni. Rengeteg ember életet megmentve.

Semmelweis Ignác is egy egészen kivételes paradigma váltást hozott létre. Rájött, és gyakorlati úton be is bizonyította, hogy a fertőzéseket a kezével viszi át az orvos a betegre. A megoldás pedig, hogy az orvos speciális oldattal, klórmésszel, bemosakodással elkerülheti a fertőzés átvitelét. Mindezzel Semmelweis le tudta csökkenti a 12-14 százalékos gyermekágyi halálozást egy százalékra, majd az alá, ráadásul az 1850-es években. Viszont hiába az áttörés, a korszak nem fogadja el Semmelweis magyarázatát. Csak halála után fogadták el hipotéziseit.

A NaJa Forest bio folyékony gomba kivonatok szintén korszakalkotó készítmények. Vitathatatlan tény, hogy a gombák a természet csodái. Rengeteg olyan, a mai napig ismeretlen hatóanyagot tartalmaznak, melyek egészen kivételes hatást gyakorolnak a szervezetre. Ezen hatóanyagokat nagy koncentrációban vonjuk ki az általunk fejlesztett gyártástechnológia során. A modern kor követelményeinek megfelelően optimalizált gyártás technológiával, egy teljesen egyedi bio minőségbiztosítási rendszeren keresztül történik a hatóanyagok extrakciója, melynek fő oszlopát az egyedi és kivételesen magas hatóanyagtartalmú bio alapanyagok jelentik.

Nem elegendő csak folyékony gomba kivonatot készíteni, ugyanis a hatékonyság mellet szem előtt tartjuk az ártalmatlanságot és a biztonságosságot.

A NaJa Forest gyártástechnológiája ötvözi a régi hagyományokat a modern kor technológiai vívmányaival, melynek eredményeképpen a gombák hatóanyagait a természet által megalkotott formában és 100%-ban tartalmazzák, és a sejtek szintjén hatnak. 

A NaJa Forest brand történetisége az indiánokig nyúlik vissza. 2018-ban a Magyar Marketing Szövetség a sikeres, hatékony marketingmegoldások és azok széleskörű népszerűsítésének kategóriájában jutalmazta a NaJa gombacsalád promócióját.

Programtáblázat

Kattintson rá a nagyobb megtekintéshez.

VI. VNTV Fesztivál: Akik átmentek a tű fokán - A lélek pirkadata.

Egész napos előadássorozat, ezoterikus kiállítás és vásár!

Az elmúlt évek nagy sikerére való tekintettel, immáron hatodik alkalommal is megrendezésre kerül a tavaszi VNTV Fesztivál, ahol Szabó Nikolett tudományos kutató, a Naja Forest Kft. ügyvezető tulajdonosa mutatja be a folyékony gombakivonatok csodálatos világát, és a Naja Forest brand történetét.

Jelentkezzen kiállítónak ide kattintva!

Programtáblázat

Kattintson rá a nagyobb megtekintéshez.

I. Miskolci Szépkorúak Fesztiválja

Idősödés művészete a 21. században.

A NaJa Forest is részt vesz az I. Miskolci Szépkorúak Fesztiválján! 2023. május 18-án 9.00-tól az egészséges öregedést és az idősödés művészetét fókuszba helyező tudományos konferenciára és Ageing kiállításra várják az érdeklődőket. A rendezvény ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni a 2. nap programjára a https://forms.gle/7k8Mor7QJJCc4ZRG6 linken lehet.

Szabó Nikolett tudományos kutató előadásában:

Az időskorúak az érintő helyes táplálkozási szokásokra és a vitamin pótlás fontosságára hívja fel a figyelmet:

Magyarország lakossága öregszik, 2001-2017 között a lakosság ötödéről több mint negyedére nőtt a 60. életévüket betöltők aránya. Az öregedés folyamatával számos élettani változás következik be, melyhez a táplálkozásnak, életmódi szokásoknak alkalmazkodni kell. Nem beszélve azokról a krónikus betegségekről, melyek ezt a korosztályt érintik és maguk után vonják a rendszeresen szedett gyógyszereket, és azok mellékhatásait.

Az öregedés és a szervek funkció romlása a sejtek leromlott működéséből és pusztulásából fakad. A mitokondriumok a sejtek energia termelő szervei, ezek termelik szervezetünk számára az energiát. Az öregedéssel egy időben csökken a sejtekben lévő mitokondriumok száma és működésének hatékonysága. Az életkorral csökkenő mitokondriális funkciók gyengítik a fertőzésekkel, különösen a vírusokkal szembeni védekezést (McGuire, 2019.). A szervezetbe jutó vírusokkal szemben a mitokondriumok úgynevezett jelző fehérjéket termelnek, ez a veleszületett immunválasz része (Picard és mts., 2016). A krónikus betegségekben a szöveti elváltozások (csökkent szív-, máj-, vese- funkciók) mind sejtpusztulásból erednek. Ezek gyökere mindig a mitokondriális funkciók hanyatlásával függ össze (Wallance, 2005). A mitokondriumok tápanyag ellátatlansága fokozatosan pusztítja a ,,sejtartalékokat,,.

A krónikus betegségek akkor indulnak el, amikorra a tartalékok elfogynak, azaz a sejtek elpusztulnak, és a maradék sejtállomány az egyes szervekben már a funkciók ellátásához szükséges méret alá csökken (Wallance, 2005).

Mivel az immunrendszer működése rendkívül energia igényes folyamat, ezért a működését csak a számára energiát biztosító mitokondriumok működésének fokozásával lehet igazán elérni.

Azok a jó! ,,immunerősítő,,, immuntámogató készítmények, étrend-kiegészítők, melyek hatásosak a mitokondriumok működésének serkentésére.  Azzal azonban sokra nem megyünk, ha átgondolatlanul, tények ismerete nélkül probálgatunk egy-egy ,,immunerősítőt,, főleg nem a szintetikus vitamin-készítményekkel. A természetben előforduló hatóanyagok közül a flavonoidok és a gyógygombákban lévő poliszacharidok komplex immmunaktíváló hatással rendelkeznek.

Idős korban romlik a tápanyagok hasznosulása, csökken a gyomorsav, emésztőnedvek elválasztása, ezáltal romlik az emésztés; a tápanyagok kevésbé jól szívódnak fel; csökken a bélrendszer mozgása, ebből adódóan a jó minőségű, bio, folyékony étrend-kiegészítő készítmények, sokkal hatékonyabb vitamin és ásványianyag pótlást biztosítanak.

A rendezvényen lehetőség lesz termékeinket is kipróbálni!

Programtáblázat

Kattintson rá a nagyobb megtekintéshez.