Barion Pixel

Kattintson ide az szeptemberi akcióhoz!

Szállítási feltételek

 • Bankkártyás fizetés: Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
 • Banki előre utalással történő teljesítés: ha már visszaigazoltuk az Ön megrendelését, akkor a visszaigazoló e-mailben megtalálja a bankszámlaszámunkat és a megrendelésszámot, amelyre hivatkozni kell az átutalás megjegyzés / közlemény rovatában. Amennyiben az átutalt összeget jóváírják a bankszámlánkon, csak ezt követően adjuk fel a futárszolgálattal a terméket.(bankszámlaszámunkat az üzemeltetői adatok között találja meg)
 • Személyesen történő teljesítés: Ez esetben Ön az üzemeltető székhelyén/telephelyén forintban fizeti meg a termék vételárát, vagy készpénzben, vagy bankkártyával.
 • Bankkártyával történő fizetés a következő, érvényes és hatályos bankkártyák tulajdonosai számára lehetséges:  MasterCard, Maestro, Visa
 • Utánvéttel történő teljesítés: A terméket az általunk megbízott (GLS) futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben kifizetni. Utánvétes megrendelés esetén a szállítási költséghez az utánvételi díj még hozzáadódik.
 • Utánvéttel fizetés esetén a megrendelt terméket a csomag átvételekor a kézbesítőnek készpénzben kell kifizetni. 

Házhoz szállítás díjszabása

Szállítási díjak:

15.000.- Ft feletti termékösszeg esetén a szállítás INGYENES!
15.000.- Ft alatti termékösszeg esetén, postacímre történő kiszállítás esetén a szállítási költség 771.- Ft+ÁFA (Bruttó 979.- Ft)
15.000.- Ft alatti termékösszeg esetén, GLS csomagpontra történő kiszállítás esetén a szállítási költség 1 000.- Ft+ÁFA (Bruttó 1 270.- Ft)

 

Az utánvét díja postacímre történő szállítás esetén:

100.000 Ft-ig +290 Ft+ÁFA (368.- Ft bruttó)
200.000 Ft-ig +400 Ft+ÁFA (508.- Ft bruttó)
200.000 Ft-tól felfelé +985 Ft+ÁFA (1 251.- Ft bruttó)

 

Az utánvét díja GLS csomagpontra történő kiszállítással:

20.000 Ft-ig +215 Ft+ÁFA (273.- Ft bruttó)
50.000 Ft-ig +290 Ft+ÁFA (368.- Ft bruttó)
100.000 Ft-ig +452 Ft+ÁFA (574.- Ft bruttó)

 

Szállítási határidő:

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 3-7 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron: 2 hét.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email
Megosztás itt: print
0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
   Szállítási díj kiszámítása

   Jelentkezzen be a Naja Forest klubba!

   Regisztráljon a Naja Forest klubba!

   Ingyenes regisztráció

   Már regisztrált?