Viva Natura termékek

Viva Natura – éljen a természet!

Viva Natura, az újkor táplálékaival

Hogy mi a Viva Natura filozófiája? Tiszta, adalékanyagoktól mentes, szerves kötésű, a természetet tökéletesen reprezentáló készítmények előállítása. Ez ma óriási kihívás minden egészséges életmódot képviselő vállalkozás számára. A tiszta természetből készített tablettázott termékek speciális technológiával, adalékanyag hozzáadása nélkül készülnek, ami a mai élelmiszeripar szerint nagy kihívás!
100% tiszta alapanyagok, mindenféle adalékanyag nélkül.
A Zöldvér termékcsalád neve arra utal, hogy minden növény vérében keringő zöld vér (klorofil) a szerves kötésű magnézium széles tárháza. A magnézium az egyik legerősebb lúgosító ásványunk, ami elengedhetetlen a mindennapi sav-bázis egyensúly fenntartásához.

Egyedül a Green Blood Kft. tud előállítani magas koncentrációjú kombucha elixírt, ami kilencszer annyi élő anyagot tartalmaz, mint a hagyományos fermentációval készült kombucha termékek.

Büszkék vagyunk, rá, hogy a Viva Natura termékcsaláddal dolgozhatunk együtt, melyek méltó társai a mindnapok vitamin- és ásványi anyag pótlásában a Naja Forest folyékony gomba kivonatoknak.

A két termékcsalád együttes alkalmazásával kellőképpen pótolhatjuk a szervezetünk számára szükséges anyagokat.

Showing all 4 results

Hol kaphatóak a Naja Forest bio gyógygomba készítmények?

0