Barion Pixel

Januári kedvezmények

Letölthető diéta (Inzulin rezisztencia és PCOS étrend)

Értéke 15.000,- Ft,

melyet legalább 1 db 100 ml-es N1 bio folyékony gombakivonat vásárlásakor AJÁNDÉK-ba adunk!

 

N1 100 ml-es bio folyékony gombakivonat

További információk

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email
Megosztás itt: print

Letölthető diéta (Inzulin rezisztencia és PCOS étrend)

Inzulinrezisztencia és PCOS étrendAz inzulin rezisztenciában és cukorbetegségben szenvedő emberek számára nagyon fontos a meghatározott időben történő, rendszeres étkezés, ugyanis a szervezet a napszaki inzulinérzékenységet veszi alapul, vagyis azt, hogy a szervezet az adott napszakban milyen hatékonyan reagál az inzulinra.

A cukorbetegség megelőzésében az étrend nagy változást hozhat, és ha már valaki cukorbeteg, akkor is segítség lehet a kezelésben.

A megfelelően összeállított étrend kordában tartja az inzulint és a vércukor szintet. Ha valaki inzulinrezisztenciában szenved, akkor ez az egyensúly felborul.

Ez a szakértőnk által összeállított étrend probléma mentesen beépíthető a mindennapi rutinunkban, és egyfajta mankóként szolgál a cél elérése érdekében.

Az étrend 10 napos és napszakra lebontva tartalmazza az alkalmazható élelmiszer csoportokat és mennyiségeket. Tartalmas instrukciókat fogalmaz meg a választható ételféleségekkel kapcsolatban.

A Naja Forest N1-es készítményben lévő gomba kivonatok hatóanyagai pedig hozzájárulnak az állapot javulásához.

A gyorsabb és tartós hatás elérése érdekében az étrendet és a készítményt érdemes együttesen alkalmazni.

A 100 ml-es N1 bio folyékony gombakivonat megvásárlása esetén

a letölthető Inzulinrezisztencia és PCOS étrendet INGYEN kapja:

Cikkeink az inzulinrezisztenciáról és PCOS-ről

Fontos! – A törvény megkívánja, valamint kötelez is minket arra, hogy kiemelten felhívjuk figyelmét: “az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére”. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz, betegség esetén! Webáruházunk nem gyógyítással, hanem gyógyhatású élelmiszerek forgalmazásával foglalkozik, ezért amennyiben a táplálékkiegészítőket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy kérjük, hogy minden esetben kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze véleményét, valamint figyelmesen olvassa el a mellékelt tájékoztatót, és mindenkor tartsa be a tájékoztatóban, vagy a termék leírásban ajánlott napi adagolást. Kérjük azt is vegye figyelembe, hogy az étrend kiegészítő élelmiszerek nem helyettesítik a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot! 

0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
   Szállítási díj kiszámítása

   Jelentkezzen be a Naja Forest klubba!

   Regisztráljon a Naja Forest klubba!

   Ingyenes regisztráció

   Már regisztrált?