Barion Pixel
Vásároljon Ön is Eredeti Naja Forest termékeket a gyártótól!   További részletek

Júniusi akciók

A NaJa Forest szemszögéből tudományosan a koronavírus-járványról

Sok megkeresés érkezik a vásárlók részéről, hogy mi a véleményem a koronavírus-járványról?

Szabó NikolettMostanában gyorsabban terjednek a vírusfertőzések, de nem csak a koronavírus, hanem az influenza vírus és egyéb vírusos megbetegedések is.

Első körben tisztáznunk kell, hogy mi a különbség a bakteriális- és vírus- fertőzések között:
Az Influenza és koronavírus járvány esetében vírus okozza a megbetegedést, a tünetek enyhítése, az ágynyugalom és a várakozás marad, hogy az immunrendszer legyőzze a betegséget, míg bakteriális fertőzésnél az orvosnak hatékony antibiotikumok állnak rendelkezésére, hogy a gyógyulást jelentően meggyorsítsák.

Az immunrendszer megerősödése szempontjából nagyon sokat segít, ha az ember megfelelő mennyiségű
C- és D-vitamin
t fogyaszt, de ez abban az esetben is igaz, ha nincs semmiféle járvány. Valójában egész évben, minden áldott nap legalább 15 féle vitamint kellene fogyasztanunk.
A legtöbb embernél a D- és C-vitamin szintek nem optimálisak. Ezeknek a tápanyagoknak vírus ellenes képességeik vannak, és támogatni tudják az immunrendszert, amikor az vírusok támadása alatt áll. A D-és C-vitaminok mellett az E-vitaminok is lényegesek, mert segítik az anyagcsere- folyamatokat, ami alapvetően fontos a szervezet egészséges működéséhez.

A mesterséges vitaminokkal és ásványi anyagokkal nem tudjuk ezt megfelelően biztosítani, ugyanis a vitaminok önmagukban NEM elegendőek. A szintetikus vitaminok csökkentik más tápanyagok hasznosulását. A forgalomban lévő vitaminok többsége mesterséges. A szintetikus vitamin sohasem képes betölteni azt a szerepet, amelyet egy természetes C-vitamin.

C-vitamin

A C-vitamin minimális napi adagja 40 milligramm a testsúly minden egyes kilogrammjára számítva. (50-100 testsúly kilogramm esetén 2-4 gramm közötti bevitelt jelent). Ez a minimális adag.

Ennek a mennyiségnek legalább a 2-3-szorosát kellene!!! magunkhoz venni. Minden áldott nap, nem csak a „hisztériakeltés járványok” idején.

C-vitamin

Egyetlen üveg Naja Forest CEMSM 50.000 mg liposzómás C-vitamint tartalmaz!

D-vitamin

A D-vitamin alapvető napi adagja 4.000 Nemzetközi Egységnyi (rövidítve NE) mennyiség. Ennek a 2-3-szorosa is (8.000-12.000 NE) bátran elfogyasztható. Egy 2018. évi kutatás megállapította, hogy a D-vitamin védőhatással rendelkezik az influenza vírussal szemben. Már ez a két vitamin is sokat segíthet abban, hogy védetté váljon egy fertőzéssel szemben.

D-vitamin

A mandulagomba D2 vitamin tartalmának egy része alakul át a szervezetben D3 vitaminná, ami a napi adagban 1600 NE.

Kérünk MINDENKIT, hogy figyeljen oda az óvintézkedésekre. A fennálló helyzetben erkölcsi kötelességünk fegyelmezetten viselkedni, és ezzel is támogatni a helyzet megoldásán fáradozó erőket.

Mindenki maradjon otthon!!! Ezt kérik tőlünk a szakemberek. Meg kell tennünk mindent annak érdekében, hogy a folyamatot lassítsuk. Ez fokozottan érvényes az idősekre! Mindenki elkaphatja a fertőzést, azonban az idősek szervezete, immunrendszere nem olyan erős, mint a fiataloké!

Maradjon higgadt! Ebben az időszakban a pihenés, az egészséges táplálkozás és az immunrendszer támogatása a cél! Arra koncentráljunk, hogy mi az amivel a legjobban tudjuk immunrendszerünket erősíteni.

Fogyasszon legalább elegendő mennyiségű C- és D-vitamint, és figyeljen oda a személyi higiéniára.

Baráti üdvözlettel:

Szabó Nikolett
tudományos kutató

Budapest, 2020. március 12.

További cikkeink

0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
   Szállítási díj kiszámítása

   Jelentkezzen be a Naja Forest klubba!

   Regisztráljon a Naja Forest klubba!

   Ingyenes regisztráció

   Már regisztrált?