winter-landscape-nf

Februári kiemelt termékeink

Védekezzünk a szabadgyökökkel szemben.

A szabadgyökök elleni védekezéssel csökkenthetjük a betegségek kialakulásának kockázatát, és lassíthatjuk szervezetünk természetes öregedését. A minket körülvevő stressz az egyik legveszélyesebb „energiavámpír” ami veszélyezteti szervezetünket. A káros szabadgyökök a szervezetben is keletkeznek, de bejutnak élelmiszerekkel, belégzéssel környezetünkből is, valamint a bőrünkön keresztül.

A szervezetünkben lévő antioxidánsok szintjének csökkenésére utaló tünetek:

  • állandó fáradság érzet
  • levertség
  • koncentrációcsökkenés
  • ingadozó kedélyállapot
  • általános állapotromlásban is érzékelhető.


A helyes táplálkozásnak kiemelkedő szerepe van az egészség fenntartásában és számos betegség megelőzésében. A táplálkozás során a szervezetbe juttatott megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyag biztosítja a szervezet működését.

A tápanyagok mellett ismertek egyéb összetevők is, amelyek hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez. Ezek a növényi hatóanyagok (fitonutriensek) és a gombákban lévő béta -glükánok.

A Naja Forest bio folyékony gomba kivonatok és növényi kivonatok koncentrált hatóanyag tartalmú készítmények. A bennük levő értékes összetevők már a sejtek szintjén hatnak.

Lássuk, hogy ebben a témában milyen termékeket kínálunk! Vásárolja meg őket most óriási kedvezménnyel!

20%

kedvezmény új vásárlóknak

20+20%

kedvezmény törzsvásárlóknak*

* Jelentkezzen be klubtagként, hogy tudja érvényesíteni a +20% kedvezményt, amennyiben az összes törzsvásárlói feltételnek megfelel!

Miért fontos a száj-nyálkahártyáján keresztül történő felszívódás?

A száj nyálkahártyán keresztül történő felszívódásnak elsősorban vízben oldódó hatóanyagok (poliszacharidok, flavonoidok és vízben oldódó vitaminok) esetében van létjogosultsága.

A svájci Pharmabase kutatóintézet vizsgálata szerint egy tizenkét hetes klinikai vizsgálat során a D-vitamin felvétele 67%-kal volt gyorsabb orális permetezéssel, mint a hagyományos tabletták használata. A felszívódás 127% -ra nőtt, ha az egyénnek kezdetben elégtelen szintje volt.

A megalkotott új étrend-kiegészítő spray esetében régi álmunk teljesült, ugyanis a készítmény teljes spektrumú, nagy tisztaságú gyógygomba kivonatokat tartalmaz.

A gombakivonatok fő esetében különösen előnyös a szájnyálkahártyán keresztül történő felszívódás, ugyanis fő hatóanyagaik a poliszacharidok, melyek egyben az immunrendszerünk üzemanyagai. Külön említést érdemelnek a Pecsétviaszgomba értékes összetevői, melyek növelik a vér oxigénszállító kapacitását. Segítik a szövetek és a vér oxigén telítettségét. Ezáltal a fáradékonyság is sokkal gyorsabban csökken, de a vérnyomás is gyorsabban rendeződhet.

Szerves germánium tartalma a fejfájás gyorsabb csökkentésében játszhat jelentős szerepet.

Sportolók esetében a Cordyceps értékes összetevői hatékonyan befolyásolják az izommunkát. Mivel az összetevők már a szájnyálkahártyáján keresztül felszívódnak, a máj is tehermentesítésre kerül.

További előnye a készítménynek a szinergizáló hatás, amely azt jelenti, hogy a hatóanyagok egymás hatását felerősítve fejtik ki hatékonyságukat. Ez a szinergizáló hatás előhívja a belső orvost. A maximális immunitás védi és támogatja a szervezet öngyógyító képességét.

Miben vagyunk a legjobbak? Szabó Nikolett és Jakab István beszélgetése

Nem mindenki teheti meg, nem mindenkinek van lehetősége arra, hogy drága, minőségi táplálékot vegyen magának. Szintén nem fog tudni mindenki saját kiskertet üzemeltetni és ott megtermeszteni az egészséges betevő falatját. Még a termesztéshez beszerezhető magokban sem lehetünk már biztosak.

A szervezetünktől nem tudunk minden egészségtelen adalékanyagot távol tartani, ezért azon túl, hogy fokozottabban odafigyelünk arra, hogy milyen minőségű étellel kínáljuk magunkat és azt milyen mértékletességgel tesszük, sokkal nagyobb figyelmet kell fordítanunk a belek tisztítására. A belek rendszeres és gondos kitakarítása az immunrendszer karbantartásához nélkülözhetetlen. Nemcsak akkor kell erre odafigyelni, amikor már az igénytelen minőségű, emészthetetlen és mérgező élelmiszerekkel telítettük és eltömítettük a bélrendszerünket, hanem folyamatosan gondoskodnunk kell a beleink tisztításáról!

Hogyan lehet a bélbolyhokat megtisztítani a lerakódásoktól? Mivel tudjuk megkönnyíteni szervezetünk egészséges működését, a bennünk felhalmozódott, a szervezetünk számára terhes és káros anyagoktól való megszabadulást? Mire figyeljünk, ha nincs lehetőségünk úgy táplálkozni, ahogy az a testünk, az egészségünk számára a legjobb lenne?

Hasznos tanácsok - Szabó Nikolett és Jakab István beszélgetése

Jakab István és Szabó Nikolett újabb beszélgetését tekinthetik meg az alábbi videóban. Az ember helytelen táplálkozásának az emésztőrendszere látja kárát. Hatalmas túlterhelésnek tesszük ki a szervezetünket, az emésztésre rengeteg energiát fordítunk, elvéve más fontos tevékenységünktől ezzel a figyelmet és az erőt és az időt.

Az ember táplálkozása nem egyenletes. Általában a túlevés és az azt követő koplalás váltogatják egymást. Evés közben nem figyelünk, és nem vagyunk jelen tudatosan magában a táplálkozás folyamatában, aminek a következtében az agy nem kapja meg azt az ingert, hogy evett, és ezért folyamatos éhségingerekkel bombáz bennünket, amíg nem eszünk újra, meg újra.

Amíg a táplálkozásunkban rendet nem teremtünk, addig is nézzük meg, hogy hogyan tudunk segíteni az emésztési folyamatunk nehézségeinek csökkentésében, támogatásában.

Akármilyen próbatételekkel és korlátozásokkal is szembesülünk, fenn akarjuk tartani a jogot – a szabadságot –, hogy mi írhassuk életünk könyvét. Ez az emberi lét tulajdonképpeni lényege.

Bővebben olvasna a kiemelt témában?

Ajánljuk figyelmébe legújabb oldalunkat!

Ez az oldal azért jött létre, hogy az olvasók hiteles, naprakész információkat kapjanak a betegségek kialakulásának ok-okozati összefüggéseiről, jó minőségű étrend-kiegészítők alkalmazásának előnyeiről. 

Naja Egészség 100%-ban az Emberek egészségének szolgálatában.

További termékekért nézzen körül webshopunkban

Kérdése van? Kérdezze szakértőinket!