Barion Pixel

Delta, immunrendszer, gyógygomba és az izraeli tanulság

Tálas Annamária, The Kingdom: How Fungi Made Our World című film rendezőjebár, az egyik legátoltottabb ország, nyolc hónappal a második Pfizer vakcina felvétele után csaknem annyian kerülnek kórházba Izraelben, mint a pandémia elején.

Úgy tűnik, az oltás 42%-ban véd a Delta elleni fertőződéstől. Mivel az oltás során termelődött antitestek száma csökken, azok nem tudnak elegendő vírust semlegesíteni. Ez gond, mert sejtjeinkbe hatolt vírus ellen az antitestek tehetetlenek. Szerencsére immunrendszerünknek nem ez az egyetlen fegyvere. Jelentős szerephez juthatnak  az 1.-es  segítő és a 2.-es ölő T sejtek. A segítő T sejtek fokozzák a kiváló emlékező képességű B sejtek termelődését – beindítva a szervezet ellenanyag termelését. Immunrendszerünk hosszú evolúciójának sikertörténete, nem véletlen, hogy B és T immunsejtjeink a gyors szaporodás aranyérmesei. Csakhogy helyzet van. A Delta vírus gyorsabb tud lenni. Fontos, hogy immunrendszerünket versenyképes helyzetbe hozzuk és segítsük T sejtjeinket, hogy lehető legjobb formában rajtolhassanak ebben az evolúciós versenyfutásban. 

The Kingdom: How Fungi Made Our World című film egy részletének felvétele a laboratóriumunkban lett felvéveImmunrendszerünk optimális működéséhez és fertőzéssel szembeni küzdelméhez nagy segítséget adhatnak a gyógygombák, mert felgyorsítják a segítő és vírus ölő T sejtek szaporodását. Szerencsére Magyarországon a legjobb minőségű és hatásfokú gyógygombák állnak rendelkezésre, például a NaJa termékei között. Erről a tényről A GOMBÁK VILÁGA dokumentumfilm készítésekor – független szakértőktől – személyesen meggyőződhettem. Egy tavalyi tudományos kutatás mindezt alátámasztotta (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7551890/), így azóta a hamvaskéreg (Chaga) gombát használom immunrendszerem formában tartására. https://www.najaforest.hu/webshop/bio-folyekony-gombakivonatok/naja-forest-bio-chaga-etrend-kiegeszito-100ml/

Tálas Annamária, The Kingdom: How Fungi Made Our World című film rendezője

0
    Az Ön kosara
    Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
      Szállítási díj kiszámítása

      Jelentkezzen be a Naja Forest klubba!