Barion Pixel

Tokodi Dávid első helyezett lett a 2021-es Atlétikai Magyar Csapatbajnokságon

Tokodi David eremBüszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen becsületes, szorgalmas, kitartó, profi sportoló egészségét támogathatjuk termékeinkkel. Továbbra is melletted állunk!

Tokodi Dávid sportoló ezzel köszönte meg a Naja Forest támogatását:

„Ezzel a képpel szeretném megköszönni a Naja Forest-nek, hogy mellettem volt a tokiói 50 km-es kvalifikációs versenyek alatt és a 2021-es versenyszezonom alatt. Szeptemberben megrendezésre került csapat bajnokságon.

Tokodi David gomaval

A Ferencvárosi Torna Clubbal a csapatommal mi nyertük a csapatbajnokság döntőjét. A verseny alatti felkészülésemet az utamat nagyban segítette a #najaforest bízott bennem és szponzorált! Ezúton is szeretnék a #najaforestnek és Nikolett Szabónak illetve nem, utolsó sorban a dolgozóinak köszönetet mondani!,,

Ne higgyünk azoknak, akik azzal áltatnak, hogy létezik kényelmes, problémamentes út a komoly eredményekhez és a fejlődéshez. Edison a zsenialitásról is úgy tartotta, hogy 1 % tehetség és 99% izzadás! Tokodi Dávid a tehetsége mellett a kitartásával és szorgalmával, fáradságát nem kímélve, szigorú étrendet tartva rengeteget tett azért, hogy ilyen profi szintre eljutott. Büszke vagyok rá, hogy termékeimmel támogathatom és elnyertük bizalmát!

Szabó Nikolett
Naja Forest Kft, ügyvezető

 
 

További híreink

0
    Az Ön kosara
    Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
      Szállítási díj kiszámítása

      Jelentkezzen be a Naja Forest klubba!

      vagy

      Elfelejtette jelszavát?

      Jelszóemlékeztető

      Elfelejtett jelszó? A felhasználói név, vagy email cím megadását követően küldünk egy hivatkozást, amelynek segítségével új jelszót lehet létrehozni email-en keresztül.

      For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.