Barion Pixel

Vigyázat, termékeinket hamisítják! Vásároljon Ön is eredeti Naja Forest termékeket!   További részletekért kattintson ide!

Májusi kedvezmények

Tokodi Dávid első helyezett lett a 2021-es Atlétikai Magyar Csapatbajnokságon

Tokodi David eremBüszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen becsületes, szorgalmas, kitartó, profi sportoló egészségét támogathatjuk termékeinkkel. Továbbra is melletted állunk!

Tokodi Dávid sportoló ezzel köszönte meg a Naja Forest támogatását:

“Ezzel a képpel szeretném megköszönni a Naja Forest-nek, hogy mellettem volt a tokiói 50 km-es kvalifikációs versenyek alatt és a 2021-es versenyszezonom alatt. Szeptemberben megrendezésre került csapat bajnokságon.

Tokodi David gomaval

A Ferencvárosi Torna Clubbal a csapatommal mi nyertük a csapatbajnokság döntőjét. A verseny alatti felkészülésemet az utamat nagyban segítette a #najaforest bízott bennem és szponzorált! Ezúton is szeretnék a #najaforestnek és Nikolett Szabónak illetve nem, utolsó sorban a dolgozóinak köszönetet mondani!,,

Ne higgyünk azoknak, akik azzal áltatnak, hogy létezik kényelmes, problémamentes út a komoly eredményekhez és a fejlődéshez. Edison a zsenialitásról is úgy tartotta, hogy 1 % tehetség és 99% izzadás! Tokodi Dávid a tehetsége mellett a kitartásával és szorgalmával, fáradságát nem kímélve, szigorú étrendet tartva rengeteget tett azért, hogy ilyen profi szintre eljutott. Büszke vagyok rá, hogy termékeimmel támogathatom és elnyertük bizalmát!

Szabó Nikolett
Naja Forest Kft, ügyvezető

 
 

További híreink

Illés Krisztina

Termékeink a Zsidró Szalonban

Örömmel jelentjük be, hogy bioaktív szépségápolási termékeink megvásárolhatóak Illés Krisztina kozmetikus mester szaktanácsadásával a Zsidró szalonban. Zsidró Szalon 1061 Budapest, Andrássy út 17.  Kapcsolat

Tovább olvasom »
0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
   Szállítási díj kiszámítása

   Jelentkezzen be a Naja Forest klubba!

   Regisztráljon a Naja Forest klubba!

   Ingyenes regisztráció

   Már regisztrált?