Barion Pixel

Kedves Vásárlóink!

Számunkra fontos a Vásárlóink biztonsága, ezért Vásárlóink védelme érdekében szeretnénk az alábbi közleményt kiadni:

Több forrásból is értesültünk, hogy magyarországi és szlovákiai weboldalakon hamis Naja Forest folyékony gombakivonatok értékesítése történt.

NEM AZ EREDETI KÉSZÍTMÉNYT ÁRUSÍTOTTÁK, HAMISÍTOTT CSOMAGOLÁSBAN.

Ennek során visszaéltek a Naja Forest védjeggyel, és ezen brand név alatt azonos elnevezésű, az összetéveszthetőségig hasonló, silány minőségű termék került forgalomba, mely nem a Naja Forest Kft gyártósoráról került ki. Ezen webshopok nem tartoznak a Naja Forest Kft szerződéses Partnerei közé.

Az ügyet jogi útra tereltük, így nagy valószínűséggel az ilyen termékek árusítása megszűnt, azonban még előfordulhat, hogy találkoznak hamis készítménnyel.

A védjegybitorlásra és az áru hamis megtévesztő jelölésére tekintettel azonnali hatállyal kezdeményeztük a kérdéses webshopokban a Naja Forest készítmények azonnali hatállyal történő forgalmazásának megszüntetését.

Már a terméken feltüntetett adatok is gyanúra adtak okot, mivel a címke teljesen más anyagból készült, fényes ezüst vagy barna színű, kopik, alacsonyabb minőségű az eredeti termékekhez képest, a kupak is teljesen más, a BioGarancia tanúsítási jelölés is helytelen.   

Ezen hamis készítmények az engedélyezettől eltérő címkét és csomagolást tartalmaznak. Ezen hamis termékeket a műanyag kanál helyett adagolókupakkal értékesítették.

A termék ízvilága is eltér az eredeti terméktől. Tehát az eredeti gyártó által garantált minőségi paraméterek megsértését is jelenti egyúttal. Mivel a hamis készítmények származása ismeretlen, felmerül az engedély nélküli előállítás, forgalmazás és felhasználás.

Eredeti termékeket vásárolhat az alábbi helyeken

aherb.hu webáruház Bijo.hu webáruház Bijó Kft.
Biogreen Csalogány Biobolt Guba Ildikó e.v.
digilekaren.sk Dr. Kozma Magdolna
egeszsegplazabudapest.hu Egészségsziget Biobolt
Fecskovics Fruzsina e.v. Gombakirály
Gyógymag Gyógynövény és Táplálékallergia Bolt; Győr, Kodály Zoltán út 33. Hellovital.hu Kft.
Herbaház Hibio Coma Kft.
Illés Krisztina, Zsidró Hajszalon Internetpatika Kft
Mézédes Otthon Kft. Multivita Shop Kft
Naja Forest Kft. NaturGreenLife Kft
Pingvin Napfény Gyógyszerészeti Zrt. Szegedi Fűszeres
Vitaldepo Kft. Vitamins For Life – Pólus Center
VitaminSpecialista Biobolt; Budapest, VI. Teréz krt. 35. vivanatura.hu webáruház Green Blood Kft.
Wellness Vital Kft Zöldoroszlán Gyógynövény és Biobolt Csodaturmix Kft.; Szarvas, Kossuth út 50.

A hamisított termék jellemzői (melyek több ponton eltérnek az eredeti Naja Forest termékek megjelenésétől)

  • barna címkével ellátott Naja Forest termék NEM létezik,
     
  • a szürke címkés terméken nincs védjegyzés,
  • a megtévesztés, hogy a kérdéses webshopban lévő termékfotókon az eredeti Naja Forest termékek látszanak, azonban a kiszállított termék már eltérő az eredetitől
  • a képeken látszik, hogy a hamis termék esetében a bontatlan üveg nincs teletöltve
  • a hamis termékekhez adagolókupak tartozik

A Naja Forest márkanév alatt forgalmazott termékeknek és a NAJA FOREST ORGANIC MUSHROOM EXTRACTS ábrás védjegy oltalomban is részesül. A védjegy itt megtekinthető!

Naja Forest logó (Termék védjegyezve)

Tokodi David eremBüszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen becsületes, szorgalmas, kitartó, profi sportoló egészségét támogathatjuk termékeinkkel. Továbbra is melletted állunk!

Tokodi Dávid sportoló ezzel köszönte meg a Naja Forest támogatását:

„Ezzel a képpel szeretném megköszönni a Naja Forest-nek, hogy mellettem volt a tokiói 50 km-es kvalifikációs versenyek alatt és a 2021-es versenyszezonom alatt. Szeptemberben megrendezésre került csapat bajnokságon.

Tokodi David gomaval

A Ferencvárosi Torna Clubbal a csapatommal mi nyertük a csapatbajnokság döntőjét. A verseny alatti felkészülésemet az utamat nagyban segítette a #najaforest bízott bennem és szponzorált! Ezúton is szeretnék a #najaforestnek és Nikolett Szabónak illetve nem, utolsó sorban a dolgozóinak köszönetet mondani!,,

Ne higgyünk azoknak, akik azzal áltatnak, hogy létezik kényelmes, problémamentes út a komoly eredményekhez és a fejlődéshez. Edison a zsenialitásról is úgy tartotta, hogy 1 % tehetség és 99% izzadás! Tokodi Dávid a tehetsége mellett a kitartásával és szorgalmával, fáradságát nem kímélve, szigorú étrendet tartva rengeteget tett azért, hogy ilyen profi szintre eljutott. Büszke vagyok rá, hogy termékeimmel támogathatom és elnyertük bizalmát!

Szabó Nikolett
Naja Forest Kft, ügyvezető

 
 

Csak a Mentes Fesztivál

Érdemes ellátogatni standunkhoz, ezekért a kedvezményekért:

  • helyszínen vásárlás esetén 25% kedvezményt biztosítunk
  • aki ellátogat standunkhoz 20%-os kupont kap ajándékba, amit szeptember 30-ig bármely termék vásárlására felhasználhatja a webshopunkban. (A törzsvásárlói kedvezménnyel összevonható!)
  • aki ellátogat standunkhoz termék kóstolóval vendégeljük meg: gomba kivonatok, gyógygombás termékek, Shakek és fehérje szeletek
  • kipróbálhatja kozmetikai termékeinket
  • személyesen megismerkedhet szakértőnkkel, és felteheti kérdéseit.
A képen a  világ legboldogabb 90kg judósai, és Tóth Krisztián is köztük van. Mi pedig a legbüszkébb nemzetek egyike lehetünk! A 10. olimpiai érem a judo történelmében. Krisztián TOKIÓBAN dobott, dobott és dobott és aztán újra dobott, és hozott egy gyönyörű és nehéz bronzot.
 

Gratulálunk Krisztián!!!

Tóth Krisztián magyar cselgáncsozó is a NaJa Forest termékeivel támogatja szervezetét a  felkészülések során!
 

Mennyi mindenre jó egy  természetes hatóanyagokat tartalmazó folyékony gomba készítmény:
• A Cordyceps sinensis elősegíti az immunrendszer működését és a szervezet ellenálló képességét.
• A Cordyceps sinensis akár 40%-kal növelheti a sejt szintű oxigén felvételt.
• A Cordyceps sinensis képes lehet a sejt szintű energiát (ATP/IP hányados) drámaian növelni (akár 55%-kal).
• A Cordyceps sinensis javíthatja a szív működését.
• A Cordyceps javíthatja a légzésfunkciót.
• A Cordyceps sinensis csökkenti a fáradtságot, növeli a fizikai teljesítőképességet, az ATP szintézist.
• A Cordyceps sinensis védi szervezetünket a káros szabad gyökökkel szemben.

Az élsportolók ember feletti teljesítménye mindnyájunk számára inspirációul szolgál. Saját korlátaikat legyőzve, szabadidejüket önzetlenül feláldozva, mindent megtesznek álmaik eléréséért, függetlenül attól, milyen körülmények között élnek és készülnek fel. Éppen ezért hatalmas büszkeség számunkra, hogy támogathatjuk egészségüket termékeinkkel. -Szabó Nikolett ügyvezető, tudományos kutató

Tokodi Dávid átveszi a Naja Forest csomagot. Az élsportolók számára is hasznos lehet.

Tokodi Dávid, tokiói olimpiai kerettag jelenleg az 50 km-es gyalogló Európa kupára készül, ami Csehországban kerül megrendezésre, 2021. május 16-án.

Dávid szervezetét a felkészülésben az alábbi termékekkel támogatjuk:

Számára összeállított, legfrissebb tudományos eredményeken alapuló egyéni támogatás segíti a hatékonyabb edzésmunkában, a teljesítmény növelésében és a gyorsabb regenerációban, ezáltal jobb versenyeredményeket érhet el.

Az élsportolók esetében is vizsgálják a kedvező hatását 

A Cordyceps sinensis már bizonyította hatását, 1993-ban, a németországi Stuttgartban rendezett atlétikai világbajnokságon a kínai sportolók kilenc világcsúcsot döntöttek meg segítségével. Bár sokszor támadták őket, a kínai csapat tagjai nem tiltólistás, szintetikus hormonokat “toltak” magukba a siker reményében, hanem ezt a természetben megtalálható gombafajt.

Ezt a tényt az alábbi kutatás is alátámasztja, amelyet figyelembe vettünk a termékek kiajánlásánál:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5236007/

A kutatás szerint: a  cordyceps javítja a teljesítményt a vérkeringés fokozásával, hatására a vér jobban köti az oxigént, így javul a szervek és szövetek oxigén ellátottsága. 50 %-kal növeli a szervezet oxigén felvevő kapacitását. Fokozza az ATP termelődését, ami energiát ad, stabilizálja a vércukor anyagcserét.

  • Javítja az energiaszintet és az állóképességet, ugyanis a mitokondriumban növeli az energiatermelést

  • Növeli a tüdő oxigén felvevő kapacitását

  • Növeli a glükóz termelő enzimek mennyiségét a májban

  • Növeli a máj glükóz termelését, raktározását. Ez adja a sportolóknak az energiát. A máj 1 másodperc alatt annyi cukorral árassza el a szervezetet, amennyi kell.

  • A vizsgálatban hat hétig folyamatosan szedték a Cordycepset, melynek eredményeképpen csökkent a fáradékonyság, kevesebb tejsav keletkezett, és nőtt az izomtömeg.

Ebben a kutatásban a sportolók ráadásul por készítményt kaptak. A Naja Forest folyékony gomba kivonat sokkal magasabb arányban és teljes spektrumban tartalmazza a hatóanyagokat, és nem tartalmazza a kitinvázat, így a hatóanyagok 100 %-ban hasznosulnak, gyorsan koncentrálódik a hatóanyag a vérben, így érdemes edzés előtt fél órával fogyasztani.

A Chaga gombát (Hamvaskéreg gomba) a Szovjetunióban sportolók és űrhajósok használták a fizikai és szellemi teljesítő képesség fokozására.

A Chaga azért fontos, mert támogatja a máj működését és segíti a szervezet méregtelenítését, fontos szerepe van az edzés közben keletkező szabadgyökök és tejsav semlegesítésében, az izmok mikroszakadása közben keletkező anyagcsere termékek eltávolításban, ezért érdemes edzést követően vagy az esti órákban szedni.

Az intenzív edzés sok esetben csökkent fehérvérsejt számot okoz, és ennek a szabályozásában is szerepe van a Chaga gombában lévő hatóanyagoknak. A csökkent fehérvérsejt szám az immunrendszer gyengüléséhez vezet.

A termékek természetesen rendelkeznek dopping analitikai vizsgálatokkal.

Sajnos gyakori probléma, hogy a sportolók nem fektetnek akkora hangsúlyt az étkezésükre, mint az edzésükre. Az egyénre szabott étrend-összeállítás, valamint rendszeres nyomon követés segíti a programban résztvevő sportolók fejlődését.

Dávid táplálkozásban is visszaköszönnek ezen gombafajok és a Naja Forest Sport & Mushroom Shake tartalmazza őket.

Az intenzív edzések alatt természetes folyamat, hogy a túlzott megterhelés hatására az izomrostokban mikroszkopikus sérülések alakulnak ki, ezért megfelelő minőségű és mennyiségű aminosavak pótlásával támogatni kell a regenerációs folyamatokat.

A Sport & Mushroom Shake vegán formában biztosítja Dávid szervezete számára az aminosavak pótlását.

A hangsúly a természetes és komplex vitaminpótláson van.

A Naja Forest Sport & Mushroom Shake értékes összetevői között szerepel a vas, mely rendkívül fontos szerepet játszik a vérben lévő oxigén megkötésében és szállításában, intenzív edzések kapcsán gondoskodni kell a fokozott beviteléről. Fontos összetevői között szerepelnek a B-vitaminok, kálcium, magnézium, foszfor, szelén, cink, réz és a gamma linolénsav, melyek együttesen támogatják a szervezet regenerációs folyamatait.

A sportolók számára nagyon fontos a megfelelő zsíranyagcsere (LDL, HDL koleszterin) és az érrendszer támogatása, az erek megfelelő rugalmassága. Ebben kulcs fontosságú szerepet játszanak az Omega 3-6-9 zsírsavak és az E-vitamin, ezen összetevőket Dávid a Naja Forest bio Kendermagolaj fogyasztásával biztosítja szervezete számára.

Megnehezíti ezt az időszakot a koronavírus pandémia is, ezért nagy hangsúlyt kapott egyúttal Dávid immunrendszere is. A Naja Forest Cordyceps és Chaga folyékony kivonatok nagy mennyiségben tartalmaznak többek között poliszacharidokt, melyek üzemanyagként szolgának az immunrendszer számára, a Sport & Mushroom Shake-ben lévő probiotikus baktérium törzsek szintén az immunrendszer megfelelő működéséhez járulnak hozzá.

Összeállította:
Szabó Nikolett
tudományos kutató

A 100 ml-es N6 bio folyékony gombakivonat megvásárlása esetén a letölthető pazsmirigy diétát ingyen kapja.

Lépések:

  1. Rakja kosárba a 100 ml-es N6-os termékünket! (Ezzel automatikusan bekerül a kosárba a letölthető diéta is!)
    Ne ijedjen meg a kosár összege miatt! A fizetés előtt levonja a rendszer a 15.000.- Ft-ot!
  2. Fizesse ki a megrendelését online, előreutalással, vagy utánvéttel!
  3. A fizetés után rendelésén megjelenik a diéta letöltési linkje, amire kattintva töltse le a diétát PDF formátumban!

Cikkjeink pazsmirigy működéssel kapcsolatban:

Hogyan segíthet a Cordyceps sinensis gomba és a méhpempő kombinációja autoimmun pajzsmirigy betegség esetén


Illés KrisztinaÖrömmel jelentjük be, hogy bioaktív szépségápolási termékeink megvásárolhatóak Illés Krisztina kozmetikus mester szaktanácsadásával a Zsidró szalonban.

Zsidró Szalon
1061 Budapest, Andrássy út 17. 

Kapcsolat

Televízió: Hatoscsatorna
A műsor címe:
Összhang
Műsorvezető: Paor Lilla
Vendég: Szabó Nikolett, epidemiológus, ügyvezető igazgató 
Tartalom: A kezeletlen allergia, az irritált nyálkahártya és a pollenekkel való küzdelem sérülékenyebbé teheti az immunrendszert, ezért akár a koronavírus is könnyebben megtámadja a szervezetet. Allergia esetén nem szabad az immunrendszert erősíteni, ugyanakkor a vírusok támadás ellen is támogatni kell a szervezetünket. Mi szolgálja leginkább az egészségünket? Erről beszél Szabó Nikolett tudományos kutató.

Számunkra fontos az Ön Egészsége.
 
Amennyiben az utánvétes fizetési opciót választja,  a GLS futárnál a kézbesítéskor eldöntheti,  hogy készpénzzel vagy bankártyával fizet.
 
Az elrendelt kijárási korlátozásnak megfelelően, a Győr, Külső-bácsai úti boltunkban a továbbiakban NINCS személyes átvételi lehetőség. 

Kérjük, válasszák a GLS házhozszállítás lehetőségét!
Termékeink folyamatosan rendelkezésre állnak. A kiszállítás folyamatos.
Vigyázzunk egymásra!

Szabó Nikolett
tulajdonos ügyvezető

Tekintse meg a filmet: https://vimeo.com/ondemand/thekingdom

Szabó Nikolett
tudományos kutató

A Szabó Nikolett által megálmodott és életre hívott Naja Forest termékcsalád gyógygombakivonatból készül, és mint elárulja: titkuk, hogy nemcsak bizonyos részeket, hanem minden hatóanyagot kinyernek a gombákból. Elmondása szerint kutatások bizonyították, hogy egyik termékükkel visszafordíthatók a diabétesz tünetei.
Az érdeklődők azt is megtudhatják milyen kötődése van a gombákhoz, és hogy mit jelent számára a gyógyítás.

A cikkről részletesen olvashatnak itt:

0
    Az Ön kosara
    Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
      Szállítási díj kiszámítása

      Jelentkezzen be a Naja Forest klubba!

      vagy

      Elfelejtette jelszavát?

      Jelszóemlékeztető

      Elfelejtett jelszó? A felhasználói név, vagy email cím megadását követően küldünk egy hivatkozást, amelynek segítségével új jelszót lehet létrehozni email-en keresztül.

      For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.