Barion Pixel

Az élsportolók ember feletti teljesítménye mindnyájunk számára inspirációul szolgál.

Az élsportolók ember feletti teljesítménye mindnyájunk számára inspirációul szolgál. Saját korlátaikat legyőzve, szabadidejüket önzetlenül feláldozva, mindent megtesznek álmaik eléréséért, függetlenül attól, milyen körülmények között élnek és készülnek fel. Éppen ezért hatalmas büszkeség számunkra, hogy támogathatjuk egészségüket termékeinkkel. -Szabó Nikolett ügyvezető, tudományos kutató

Tokodi Dávid átveszi a Naja Forest csomagot. Az élsportolók számára is hasznos lehet.

Tokodi Dávid, tokiói olimpiai kerettag jelenleg az 50 km-es gyalogló Európa kupára készül, ami Csehországban kerül megrendezésre, 2021. május 16-án.

Dávid szervezetét a felkészülésben az alábbi termékekkel támogatjuk:

Számára összeállított, legfrissebb tudományos eredményeken alapuló egyéni támogatás segíti a hatékonyabb edzésmunkában, a teljesítmény növelésében és a gyorsabb regenerációban, ezáltal jobb versenyeredményeket érhet el.

Az élsportolók esetében is vizsgálják a kedvező hatását 

A Cordyceps sinensis már bizonyította hatását, 1993-ban, a németországi Stuttgartban rendezett atlétikai világbajnokságon a kínai sportolók kilenc világcsúcsot döntöttek meg segítségével. Bár sokszor támadták őket, a kínai csapat tagjai nem tiltólistás, szintetikus hormonokat “toltak” magukba a siker reményében, hanem ezt a természetben megtalálható gombafajt.

Ezt a tényt az alábbi kutatás is alátámasztja, amelyet figyelembe vettünk a termékek kiajánlásánál:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5236007/

A kutatás szerint: a  cordyceps javítja a teljesítményt a vérkeringés fokozásával, hatására a vér jobban köti az oxigént, így javul a szervek és szövetek oxigén ellátottsága. 50 %-kal növeli a szervezet oxigén felvevő kapacitását. Fokozza az ATP termelődését, ami energiát ad, stabilizálja a vércukor anyagcserét.

  • Javítja az energiaszintet és az állóképességet, ugyanis a mitokondriumban növeli az energiatermelést

  • Növeli a tüdő oxigén felvevő kapacitását

  • Növeli a glükóz termelő enzimek mennyiségét a májban

  • Növeli a máj glükóz termelését, raktározását. Ez adja a sportolóknak az energiát. A máj 1 másodperc alatt annyi cukorral árassza el a szervezetet, amennyi kell.

  • A vizsgálatban hat hétig folyamatosan szedték a Cordycepset, melynek eredményeképpen csökkent a fáradékonyság, kevesebb tejsav keletkezett, és nőtt az izomtömeg.

Ebben a kutatásban a sportolók ráadásul por készítményt kaptak. A Naja Forest folyékony gomba kivonat sokkal magasabb arányban és teljes spektrumban tartalmazza a hatóanyagokat, és nem tartalmazza a kitinvázat, így a hatóanyagok 100 %-ban hasznosulnak, gyorsan koncentrálódik a hatóanyag a vérben, így érdemes edzés előtt fél órával fogyasztani.

A Chaga gombát (Hamvaskéreg gomba) a Szovjetunióban sportolók és űrhajósok használták a fizikai és szellemi teljesítő képesség fokozására.

A Chaga azért fontos, mert támogatja a máj működését és segíti a szervezet méregtelenítését, fontos szerepe van az edzés közben keletkező szabadgyökök és tejsav semlegesítésében, az izmok mikroszakadása közben keletkező anyagcsere termékek eltávolításban, ezért érdemes edzést követően vagy az esti órákban szedni.

Az intenzív edzés sok esetben csökkent fehérvérsejt számot okoz, és ennek a szabályozásában is szerepe van a Chaga gombában lévő hatóanyagoknak. A csökkent fehérvérsejt szám az immunrendszer gyengüléséhez vezet.

A termékek természetesen rendelkeznek dopping analitikai vizsgálatokkal.

Sajnos gyakori probléma, hogy a sportolók nem fektetnek akkora hangsúlyt az étkezésükre, mint az edzésükre. Az egyénre szabott étrend-összeállítás, valamint rendszeres nyomon követés segíti a programban résztvevő sportolók fejlődését.

Dávid táplálkozásban is visszaköszönnek ezen gombafajok és a Naja Forest Sport & Mushroom Shake tartalmazza őket.

Az intenzív edzések alatt természetes folyamat, hogy a túlzott megterhelés hatására az izomrostokban mikroszkopikus sérülések alakulnak ki, ezért megfelelő minőségű és mennyiségű aminosavak pótlásával támogatni kell a regenerációs folyamatokat.

A Sport & Mushroom Shake vegán formában biztosítja Dávid szervezete számára az aminosavak pótlását.

A hangsúly a természetes és komplex vitaminpótláson van.

A Naja Forest Sport & Mushroom Shake értékes összetevői között szerepel a vas, mely rendkívül fontos szerepet játszik a vérben lévő oxigén megkötésében és szállításában, intenzív edzések kapcsán gondoskodni kell a fokozott beviteléről. Fontos összetevői között szerepelnek a B-vitaminok, kálcium, magnézium, foszfor, szelén, cink, réz és a gamma linolénsav, melyek együttesen támogatják a szervezet regenerációs folyamatait.

A sportolók számára nagyon fontos a megfelelő zsíranyagcsere (LDL, HDL koleszterin) és az érrendszer támogatása, az erek megfelelő rugalmassága. Ebben kulcs fontosságú szerepet játszanak az Omega 3-6-9 zsírsavak és az E-vitamin, ezen összetevőket Dávid a Naja Forest bio Kendermagolaj fogyasztásával biztosítja szervezete számára.

Megnehezíti ezt az időszakot a koronavírus pandémia is, ezért nagy hangsúlyt kapott egyúttal Dávid immunrendszere is. A Naja Forest Cordyceps és Chaga folyékony kivonatok nagy mennyiségben tartalmaznak többek között poliszacharidokt, melyek üzemanyagként szolgának az immunrendszer számára, a Sport & Mushroom Shake-ben lévő probiotikus baktérium törzsek szintén az immunrendszer megfelelő működéséhez járulnak hozzá.

Összeállította:
Szabó Nikolett
tudományos kutató

További híreink

0
    Az Ön kosara
    Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
      Szállítási díj kiszámítása

      Jelentkezzen be a Naja Forest klubba!

      vagy

      Elfelejtette jelszavát?

      Jelszóemlékeztető

      Elfelejtett jelszó? A felhasználói név, vagy email cím megadását követően küldünk egy hivatkozást, amelynek segítségével új jelszót lehet létrehozni email-en keresztül.

      For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.