Barion Pixel

Betegségmegelőzés, általános életminőség javítása

Védekezőképességünk állapota, vagyis az, hogy mennyire aktív az immunrendszerünk, az ételeinkben található tápanyagok minőségétől és mennyiségétől függ, de úgyszintén a szervezetünkben található szennyezőanyagok mennyisége is befolyásolja. A gyenge immunrendszerű egyének sokkal hajlamosabbak a betegségekre, beleértve a rákot is, mert testük nem tud tartósan védekezni.

Gyógyszerek helyett a belső orvosunkat, immunrendszerünket kell olyan helyzetbe hozni, hogy képes legyen minden szituációban megfelelő immunválaszt adni korunk kihívásaira. Szervezetünk minden pillanatban kémiai mérgek genetikailag módosított táplálékoknak, elektromágneses irritációnak, mentális agresszióknak van kitéve. Épp ésszel fel sem fogható, hogy mindezen környezeti hatások ellenére még létezhet egészség. Minden történelmi, egyedfejlődési időszakban a túlélő faj az, aki képes leginkább gyors válaszokat adni a kihívásokra, alkalmazkodni a megváltozott körülményekre. Erre csak egy széles látókörű elmével rendelkező egyed, és egy tökéletesen működő immunrendszer képes.

Milyen a jólműködő immunrendszer? Amely érzékeli és kijavítja a hibákat a sejtek szintjén. Célzottan zavarják meg az immunrendszer helyes kommunikációját, működését az élelmiszereinkbe, az ivóvízbe, a levegőbe rejtett vegyszerekkel, adalékanyagokkal, hogy betegeket gyártsanak. Nem véletlen, hogy már az újszülöttek jó része is allergiában szenved, és immunhiányos. A gombák hatóanyagai (béta-glükánok, vitaminok, egyéb hatóanyagok) komplex módon támogatják az immunrendszerünk működését.

Ezen a területen segítő termékek

Kattintson a termékekre a részletes adatlapok megtekintéséhez, vagy a kosár gombra a megvásárláshoz.

Miért bízzak a Naja Forest termékekben?

Mékisz tagság

Ellenőrzött bio alapanyagok

Magyar termék minősítés

Hol kaphatók a Naja Forest Bio gombakészítmények?

0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
   Szállítási díj kiszámítása

   Jelentkezzen be a Naja Forest klubba!

   vagy

   Elfelejtette jelszavát?

   Jelszóemlékeztető

   Elfelejtett jelszó? A felhasználói név, vagy email cím megadását követően küldünk egy hivatkozást, amelynek segítségével új jelszót lehet létrehozni email-en keresztül.

   For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.