Barion Pixel
Vásároljon Ön is Eredeti Naja Forest termékeket a gyártótól!   További részletek

Júniusi akciók

Kombucha gyümölcs flavonoid, Cordyceps-Reishi-Shiitake-Mandula gomba tartalmú étrend-kiegészítő folyadék 100 ml

A maximális immunitás védi és támogatja a szervezet öngyógyító képességét. A belső „orvos” gondoskodik arról, hogy ne kelljen többé az orvoshoz járnunk.

A megőrzött egészség nagyobb kincs, mint a legyőzött betegség!

Gyógyszerek helyett a belső orvosunkat ,immunrendszerünket kell olyan helyzetbe hozni,hogy képes legyen minden szituációban megfelelő immunválaszt adni korunk kihívásaira. Szervezetünk minden pillanatban kémiai mérgek genetikailag módosított táplálékoknak, elektromágneses irritációnak, mentális agresszióknak van kitéve. Épp ésszel fel sem fogható, hogy mindezen környezeti hatások ellenére még létezhet egészség. Minden történelmi, egyedfejlődési időszakban a túlélő faj az aki képes leginkább gyors válaszokat adni a kihívásokra, alkalmazkodni a megváltozott körülményekre. Erre csak egy széles látókörű elmével rendelkező egyed, és egy tökéletesen működő immunrendszer képes.

Milyen a jólműködő immunrendszer?
Amely érzékeli és kijavítja a hibákat a sejtek szintjén. Célzottan zavarják meg az immunrendszer helyes kommunikációját, működését az élelmiszereinkbe, az ivóvízbe, a levegőbe rejtett vegyszerekkel, adalékanyagokkal, hogy betegeket gyártsanak. Nem véletlen, hogy már az újszülöttek jó része is allergiában szenved, és immunhiányos.

Összetétel: kombucha koncentrátum (víz, cukor, fekete tea, kombuchatenyészet), csipkebogyó gyümölcslé sűrítmény, kökény gyümölcslé sűrít-mény, fekete ribiszke gyümölcslé sűrítmény, áfonya gyümölcslé sűrítmény,

meggy gyümölcslé sűrítmény, fekete bodza gyümölcslé sűrítmény, fanyarka(Amelanchier ovalis) gyümölcslé sűrítmény, földiszeder gyümölcslé sűrítmény,kék szőlőhéj kivonat, étkezési sav: citromsav, L-aszkorbinsav, „Naja Forest”gombakivonat (bio szárított reishi gomba (Ganoderma lucidum), bio szárított shiitake gomba (Lentinula edodes), bio szárított mandula gomba (Agaricus Blazei Murrill), bio szárított kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis), glicerin

 

Hatóanyagtartalom a napi adagban (3×10 fújás –
4,5 ml)
4,5
ml
*NRV%
Összes poliszacharid 40,27 mg  
Flavonoid 84,24 mg  
Összes polifenol 42,12 mg  
Katechin 24,57 mg  
Antocianin 7,02 mg  
Resveratrol 0,02 mg  
C-vitamin 64,8 mg 81
Reishi gomba (Ganoderma lucidum) kivonat

13,5 mg (mely megfelel 135 mg gombának)

 
Shiitake gomba (Lentinula edodes) kivonat

13,5 mg (mely megfelel 135 mg

gombának)

 
Mandula gomba (Agaricus Blazei Murrill) kivonat

20 mg (mely megfelel 200 mg

gombának)

 
Kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis) kivonat

13,5 mg (mely megfelel 135 mg

gombának)

 
B1-vitamin (Tiamin-hidroklorid) 1,14 mg 103,5
B2-vitamin (Riboflavin) 1,45 mg 103,5
B3-vitamin (Nikotinamid) 4,16 mg 26
B5-vitamin (Pantoténsav) 4,34 mg 72,4
B6-vitamin (Piridoxin-hidroklorid) 0,68 mg 48,8
B12-vitamin (Kobalamin) 1,57 µg 63
B9-vitamin (Folsav) 63 µg 31,5
B7-vitamin (Biotin) 7,56 µg 15,1
Kolin 2,52 mg  
TAS mg
(Totál Antioxidáns Státusz) antioxidáns (mmol/l)
86  

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

Fontos! – A törvény megkívánja, valamint kötelez is minket arra, hogy kiemelten felhívjuk figyelmét: “az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére”. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz, betegség esetén! Webáruházunk nem gyógyítással, hanem gyógyhatású élelmiszerek forgalmazásával foglalkozik, ezért amennyiben a táplálékkiegészítőket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy kérjük, hogy minden esetben kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze véleményét, valamint figyelmesen olvassa el a mellékelt tájékoztatót, és mindenkor tartsa be a tájékoztatóban, vagy a termék leírásban ajánlott napi adagolást. Kérjük azt is vegye figyelembe, hogy az étrend kiegészítő élelmiszerek nem helyettesítik a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot! 

Kapcsolódó információk

Nem találtunk kapcsolódó cikket.
0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
   Szállítási díj kiszámítása

   Jelentkezzen be a Naja Forest klubba!

   Regisztráljon a Naja Forest klubba!

   Ingyenes regisztráció

   Már regisztrált?