Linaxos liszt

1 740 Ft (ÁFA-val)

További információk

Tömeg 0.220 kg
Kiszerelés

Gyártó

Biogreen

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email
Megosztás itt: print
Tápanyag tartalom  100g termékben  1 adag (17g) termékben  NRV% 
 Energia kJ/kcal  1923/460  328/58,2  
 Zsír g  34,2  5,8  
 ebből telített g   5,2 0,88   
 Szénhidrát g  18  3,06  
 ebből cukor g  6,02            1,02  
 Fehérje g  23,08  3,9  
 Só mg  14,1 2,1   
 Élelmi rost g  22,26 3,78  15,12 
 ebből arabinoxylan g 1,19   
 Omega-3 (ALA) g 17,24   2,93 100 
 Réz mg 1,132  0,170  16 
 Szelén µg 200  30  54,5
 Cink mg 10,989  1,65   16,5
 DG-Lignan mg  1400  238  

Fermentált lencsíra (liszt),
Immunerősítő funkcionális élelmiszer.

Összetétel: Csíráztatott, fermentált len, stabilizált rizskorpa, cukor

Tartalom: 200 g (12 adag)

Lactobacillus casei-vel fermentált és arabinoxylan oligoszacharidot is tartalmaz. Organikus szelénben gazdag, organikus cink és réz forrás. Omega-3 zsírsavban gazdag. SDG-lignant tartalmaz.

Egy új terméket és a lenmagot beborító nyálka anyag jelentében történő csíráztatási módszert fejlesztettünk ki.

Az új technika alkalmazása során a lenmag felületén levő nyálka anyagot – in-situ  – közvetlenül a mag felületén, annak eltávolítása nélkül bontjuk le és alakítjuk át. Ehhez kémiai eljárást és enzimatikus fermentációt alkalmazunk. A kezelés következtében a lenmagot borító nyalkát, – amely összetett szerkezetű hosszú polysaccharid láncból áll – egyszerű cukrokká és különböző méretű (30-50 cukor molekulából álló) oligosaccharidokra depolimerizáljuk,. Ez az eljárás (a depolimerizáció és csíráztatás) lehetővé teszi, hogy a cyanoglükozidokat is eltávolítsuk a lenmagról. A lebontott nagy molekulájú polysaccharidok kisebb darabokra törnek amelyekben az arabino-xylan van túlsúlyban és un. arabino-xylan oligo-saccharidok keletkeznek( AXOS). Ezek az oligo-saccharidok táplálni tudják a hasznos bélbaktériumokat, mint pl. a Bifidobacterium és Lactobacillus fajokat és törzseket.. Ezek a biokémiai úton átalakított saccharidok a lenmagból készült terméken maradnak és fokozzák annak tápanyag értékét.

A szelén, a cink és a réz hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a sejtek DNS, fehérje és lipid tartalmának oxidációs károsodásának megelőzéséhez. A szelén és a cink hozzájárul a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához. A cink hozzájárul a vér normál tesztoszteron szintjének fenntartásához. A szelén hozzájárul a pajzsmirigy normál működéshez. A cink hozzájárul a normális szellemi működés fenntartásához. A cink részt vesz a normális sav-bázis egyensúly fenntartásában. Az omega-3 zsírsav hozzájárul a vér normális koleszterin szintjének fenntartásához.

Felhasználási javaslat: A doboz 10 adagot tartalmaz. A doboz felnyitását követően a terméket ajánlatos 30 napon belül elfogyasztani és minden adag kivétele után a dobozt gondosan visszazárni. Száraz hűvös helyen tárolandó! Közvetlenül folyadékba vagy joghurtba, főzelékekbe keverve fogyasztható . Gluténmentes, laktózmentes, tartósítószer mentes. Mesterséges színezéket nem tartalmaz.

Nettó súly: 200 g.

Származási hely: Magyarország

Bontatlan dobozban a termék szavatossági ideje: 18 hónap.

Fontos! – A törvény megkívánja, valamint kötelez is minket arra, hogy kiemelten felhívjuk figyelmét: “az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére”. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz, betegség esetén! Webáruházunk nem gyógyítással, hanem gyógyhatású élelmiszerek forgalmazásával foglalkozik, ezért amennyiben a táplálékkiegészítőket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy kérjük, hogy minden esetben kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze véleményét, valamint figyelmesen olvassa el a mellékelt tájékoztatót, és mindenkor tartsa be a tájékoztatóban, vagy a termék leírásban ajánlott napi adagolást. Kérjük azt is vegye figyelembe, hogy az étrend kiegészítő élelmiszerek nem helyettesítik a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot! 

Hol kaphatóak a Naja Forest bio gomba készítmények?

1