Barion Pixel

Hosszantartó kezelés utáni immunerősítés

Vannak olyan állapotok, amikor az immunrendszer és a szervezet az átlagosnál nagyobb támogatást kíván, ilyen esetek a hosszantartó kórházi kezelések vagy betegségek utáni rehabilitáció.

A betegségek kiváltó okai egyensúlyhiányt és zavarokat okoznak a szervezetben, amely összességében vezet a betegség tüneteihez.

A szervezetre nem csak a poliszacharidok gyakorolnak jótékony hatást, hanem a gombákban lévő egyéb enzimek és hatóanyagok is (pl. L-ergothianin, triterpének, ergoszterol stb.), melyeknek a nagy része még ismeretlen a tudomány számára.

A tudósok, legújabb kutatási eredménye is alátámasztja a gombák esetében a szinergia fontosságát. A gombakivonatok egy adott kombinációjának szinergikus hatása fokozhatja az immunsejt válaszokat, és végül elősegítheti, az immunrendszer fellendülését- Ez azt jelenti, tehát, hogy ha többféle gomba fajt kombinálunk, akkor egy sokkal erősebb immunválaszt válthatunk ki.

Ezen a területen segítő termékek

Kattintson a termékekre a részletes adatlapok megtekintéséhez, vagy a kosár gombra a megvásárláshoz.

Miért bízzak a Naja Forest termékekben?

Mékisz tagság

Ellenőrzött bio alapanyagok

Magyar termék minősítés

Hol kaphatók a Naja Forest Bio gombakészítmények?

0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
   Szállítási díj kiszámítása

   Jelentkezzen be a Naja Forest klubba!

   vagy

   Elfelejtette jelszavát?

   Jelszóemlékeztető

   Elfelejtett jelszó? A felhasználói név, vagy email cím megadását követően küldünk egy hivatkozást, amelynek segítségével új jelszót lehet létrehozni email-en keresztül.

   For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.