Barion Pixel

Stressz-csökkentés

Stressz mellékhatásainak csökkentése.

Korunk népbetegsége a mellékvese kimerülés. A stressz okozta készenléti állapot következtében a mellékvese kortizon termelése fokozódik, amely végső soron az immunrendszer csökkent működéséhez vezet.

A stressz által az emberi test külső és belső körülményei változnak, melyekhez való alkalmazkodó képességünket fokozhatjuk az adaptogén gyógynövények segítségével, mert segítenek a testnek a stresszhez való alkalmazkodásában. Támogatják a normál anyagcsere funkciókat. Modulálják az immunrendszert. Segítik az egyensúly helyreállítását a szervezetben. Képesek helyreállítani az endokrin hormonok egyensúlyát. A sejtek szintjén működnek, újraszabályozzák, javítják a sejtek működését. Mellékvese fáradság esetén: elősegítik, hogy a mellékvesék hatékonyabban reagáljanak a hormonfelesleggel szemben.

Az adaptogének közvetlen hatással vannak az idegrendszer egészségére, javítják a hangulatot.

Ezen a területen segítő termékek

Kattintson a termékekre a részletes adatlapok megtekintéséhez, vagy a kosár gombra a megvásárláshoz.

Miért bízzak a Naja Forest termékekben?

Mékisz tagság

Ellenőrzött bio alapanyagok

Magyar termék minősítés

Hol kaphatók a Naja Forest Bio gombakészítmények?

0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
   Szállítási díj kiszámítása

   Jelentkezzen be a Naja Forest klubba!

   vagy

   Elfelejtette jelszavát?

   Jelszóemlékeztető

   Elfelejtett jelszó? A felhasználói név, vagy email cím megadását követően küldünk egy hivatkozást, amelynek segítségével új jelszót lehet létrehozni email-en keresztül.

   For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

   I agree to these terms.