Barion Pixel

Szív- és érrendszeri problémák

szívbetegségek és a rák kockázata megfelelő életmóddal módosítható. Minden falat, amit megeszünk, vagy kiegyenlíti a szervezet egyensúlyát, vagy a skála másik végére billenti a mérleg nyelvét.

A gombák tápérték (magas fehérje, esszenciális aminosav, rosttartalma), vitamin (B1, B2, B12, C és D2) és ásványi anyag (kálcium, magnézium, nátrium, foszfor kálium) tartalma több irányból támogatja a szív és érrendszer egészségét. A Reishi gomba (Ganoderma lucidum, Pecsétviaszgomba) és Shiitake gomba többek között a koleszterinre gyakorolt hatásuk miatt előnyösek. A pecsétviaszgomba rendszeres fogyasztása csökkentheti a vérnyomást, kitágítja és ruganyossá teszi az érfalakat, így mérsékli a szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulásának kockázatát. Ez a folyamat és a gomba magas germánium tartalma, sejtszinten javítják a szervezet oxigénellátását, jelentősen megnövelve a vér oxigénfelvevő képességét, ami hozzájárul a szervezet természetes méregtelenítési folyamatainak eredményességéhez. Hatóanyagai elősegítik a megfelelő véráramlást, megelőzik a vérlemezkék összetapadását, ezáltal fogyasztásával csökkenthető a trombózis esélye.

A gomba adenozin tartalma felhígítja a vérben és a vérplazmában található zsírokat, ez pedig szintén hozzájárul a vénák és az artériák tisztán tartásához, valamint javítja a szívműködést. A Kínai hernyógombát hagyományosan szívbetegségben szenvedő betegek kezelésére használják, és kimutatták, hogy javítja a máj-, vese- és tüdőfunkciókat. 

Ezen a területen segítő termékek

Kattintson a termékekre a részletes adatlapok megtekintéséhez, vagy a kosár gombra a megvásárláshoz.

Miért bízzak a Naja Forest termékekben?

Mékisz tagság

Ellenőrzött bio alapanyagok

Magyar termék minősítés

Hol kaphatók a Naja Forest Bio gombakészítmények?

0
    Az Ön kosara
    Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
      Szállítási díj kiszámítása

      Jelentkezzen be a Naja Forest klubba!