Barion Pixel

Illés Krisztina

Illés KrisztinaIllés Krisztina mesterkozmetikus vagyok. Azért választottam hivatásomul a kozmetika világát, mert a szépség vonzásán túl számomra ez a szakma jelenti az alkotás örömének kiteljesedését, nőiességem megélését.
Kozmetikám létrehozásával az volt a célom, hogy mindazt, amit a szépségápolás számomra jelent, megosszam másokkal, a tudásom legjavát adva tegyek azért, hogy szépségápolási tanácsaimat, illetve más szolgáltatásaimat igénybe vevő vendégeim a kozmetikámban feltöltődjenek, megújuljanak, és igény szerint a modern orvostudomány és kozmetológia fejlesztéseiről tudomást szerezzenek, vívmányaik által szépülhessenek.

Mióta világ a világ, a nőnek szüksége volt egy helyre, ahol kipihenheti magát, a vonásait rendezheti, a szépségápolás azon területeit is igénybe veheti, amelyekre máshol nincs lehetősége.
Ezért számomra egy munkával eltöltött nap nem érhet véget másként, csak azzal a tudattal, hogy minden vendégemnek a tudásom legjavát, száz százalékot nyújtottam, képességeim szerint mindent megtettem azért, hogy adottságaiból a szépsége maximumát kihozzam.

Szakterületem szemöldök tetoválás és formázás

Korán felfigyeltem arra, hogy az arc egyik legfontosabb része a szemöldök, így annak formázását, illetve a tetoválást választottam saját szakterületemül a kozmetika világán belül. Húszéves szakmai tapasztalat birtokában kijelenthetem, hogy a tökéletes tetoválás titka nem merül ki a legkiválóbb anyagok használatában.
A precíz, alapos munka is csupán egy hozzátevője a kidolgozott tetoválásnak. A hozzám bizalommal forduló vendég arca, személyisége, stílusa ugyanilyen fontos részea számára tökéletes vonal megalkotásának.

A szemöldökformázásnál egészen apró, szinte leheletnyi különbségek is óriási változást jelenthetnek, ezért a kozmetikusnak minden részletre oda kell figyelnie. Nem szabad figyelmen kívül hagynia azt a tényt sem, hogy arcunk változásával, a kor előrehaladtával szemöldökünk ívének, helyének is változnia kell, hogy mindig a tökéletes arc harmóniáját sugározza.
Csak a tökéletes szemöldök megalkotása után állhatunk neki a tetoválásnak, hiszen a cél az, hogy az utcán sétálva ne a tetoválásunkat lássák, hanem minket, mint természetes, legvonzóbb, legkifinomultabb valónkat.
Hiszen ez volt a célunk: a megfelelő szemöldök létrehozásával kihozni a vendég arcából a legtöbbet, a legjobbat, annak tökéletes formájában megmutatni azt!

Küldjön üzenetet Illés Krisztina részére!

Kérjük töltse ki az itt látható adatlapot, és amint lehet, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

További szakértőink

MUDr.Csóka Tibor
Szakértő

MUDr. Csóka Tibor

Integratív onkológiai szaktanácsadó  Mottó: „Szemelyre szabva, kiegészítve, hatékonyabban!” Az orvos kezel, a természet gyógyít. Medicus curat, nautra sanat. (Arbiter Petronius)

Tovább olvasom »

Szabó Nikolett

Tudományos kutató, a Naja Forest Kft. ügyvezetője Szabó Nikolett a Naja Forest bio folyékony gomba kivonatok gyártója és fejlesztője. Aktívan

Tovább olvasom »

Dr. Varga Miklós

Dr. Varga Miklós vagyok. Állatorvos és természetgyógyász végzettségem van. 1984-ben Budapesten végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen. Természetgyógyász végzettségem Manchesterben 2012-ben szereztem

Tovább olvasom »
0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
   Szállítási díj kiszámítása

   Jelentkezzen be a Naja Forest klubba!

   vagy

   Elfelejtette jelszavát?

   Jelszóemlékeztető

   Elfelejtett jelszó? A felhasználói név, vagy email cím megadását követően küldünk egy hivatkozást, amelynek segítségével új jelszót lehet létrehozni email-en keresztül.

   For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.