Barion Pixel

Daganatos megbetegedés

A daganatok a saját szervezetünk sejtjeiből és szöveteiből alakulnak ki. A jól működő immunrendszer naponta felveszi a harcot a szervezetben keletkező daganatsejtekkel szemben. Az immunrendszerünk helyes támogatásával nagyon sokat tehetünk a rosszindulatú daganatos megbetegedések megelőzése érdekében.

Valamennyi daganatos megbetegedés esetén a gombák kiválónak bizonyultak a klinikai kezelés kiegészítéseként, méghozzá úgy, hogy méregtelenítik a testünket a felesleges sejtmérgektől, csökkentik a gyulladást, szabályozzák az immunrendszert, támogatják az immunrendszer daganat elleni védekező képességét. A daganatoknál csökkentik az érképződést, így megakadályozhatják az áttétek kialakulását.

A citosztatikumok nem csak a tumor sejteket károsítják, hanem az egészséges sejteket, szöveteteket is. Zavart okoznak a vérképzésben. A csontvelő kimerülése következtében csökken a vörösvértestek és fehérvérsejtek száma, immunhiányos állapotokat idéznek elő, ami a daganat tovább terjedésének kedvez. Ezt az immunhiányos állapotot ellensúlyozni lehet a gombák hatóanyagaival.

A gombák hatóanyagai nagy mértékben támogatják a szervezetet a kemoterápia és sugárterápia mellékhatásai tekintetében is (fáradság, hajhullás, hányás, hányinger, nyálkahártyák károsodása). Védik a csontvelőt és a szöveteket a mellékhatásokkal szemben.

Azonban a gyógyulás csak és kizárólag a KLINIKAI KEZELÉSSEL ÉRHETŐ el, a klinikai kezelést NEM lehet helyettesíteni a gomba kivonatokkal, illetve ezek NEM RÁKGYÓGYÍTÓ készítmények.

A gombák hatóanyagai az immunrendszer működését támogatják és védik az egészséges szöveteket, sejteket.

Shiitake gomba (Lentinula edodes) igazi gyógyírként ismert, erejét a lentinan nevű hatóanyagának köszönheti, ami az immunrendszer erősítését szolgálja.

Maitake gomba (Grifola frondosa) D frakciójának ráksejtekre gyakorolt pusztító hatását Japán kutatók bizonyították 1995-ben egérkísérletekben (Kobe Pharmaceutical University). Ugyanez a kutatócsoport jutott arra az eredményre, hogy a Maitake D frakciója aktiválja a T-sejteket, ezáltal csökkenti a tumor sejtek számát, és gátolja az áttétképződést. Ennek megfelelően arra a következtetésre jutottak, hogy a Maitake kivonat növeli a rákos daganatokkal szemben kifejtett immunitást.

 A Reishi gomba (Ganoderma lucidum) természetes gyulladáscsökkentő hatóanyagokat tartalmaz, mely az immunrendszeri gyulladás csökkentése miatt fontos, továbbá növeli a vér oxigénszállító kapacitását, így több oxigén jut az egyes szövetekbe és szervekbe, így gyorsabban következnek be a regenerációs folyamatok is. Oxigén dús környezetben a rák sejtek kevésbé tudnak szaporodni.

Ezen a területen segítő termékek

Kattintson a termékekre a részletes adatlapok megtekintéséhez, vagy a kosár gombra a megvásárláshoz.

Miért bízzak a Naja Forest termékekben?

Mékisz tagság

Ellenőrzött bio alapanyagok

Magyar termék minősítés

Hol kaphatók a Naja Forest Bio gombakészítmények?

0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
   Szállítási díj kiszámítása

   Jelentkezzen be a Naja Forest klubba!

   vagy

   Elfelejtette jelszavát?

   Jelszóemlékeztető

   Elfelejtett jelszó? A felhasználói név, vagy email cím megadását követően küldünk egy hivatkozást, amelynek segítségével új jelszót lehet létrehozni email-en keresztül.

   For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.