Barion Pixel

Energia, szellemi frissesség

A fizikai és szellemi erőnlétünket több irányban támogathatjuk a gombák hatóanyagival. Szellemi fáradságnak nevezzük, amikor agyunk energia készletei kimerülnek. Ez sajnos az immunrendszerünk működésére is hatással van. Ide tartozik az úgynevezett krónikus fáradság szindróma is. Ezen kórképek erős munkahelyi megterhelés, vizsgaidőszakok után jelentkeznek.

A krónikus fáradság és kiégés hátterében nemcsak hiánytünetek, és lelki, szellemi kimerültség, hanem tartósan és rejtetten fennálló, zajló gyulladások is állhatnak. A fáradságnak többféle típusa lehet, azonban minden esetbe egyfajta vészjelzésként kell rá tekintenünk, amellyel a szervezet figyelmeztet a túlterhelés veszélyeire, általában életmódi tényezők állnak a hátterében, okozhatja alváshiány, mozgáshiány vagy túlhajszoltság. Ezen kórképek, tünetek enyhítésében a gombakivonatok hatóanyagai több szempontból is a segítségünkre lehetnek. A poliszacharidok üzemanyagként szolgálnak az immunrendszer számára, valamint támogatják z egészséges bélflórát, hozzájárulnak az emésztőrendszer nyálkashártyájának regenerációjához, egyes hatóanyagaik támogatják a méregtelenítő szervek (máj, epe) működését.

Ezen a területen segítő termékek

Kattintson a termékekre a részletes adatlapok megtekintéséhez, vagy a kosár gombra a megvásárláshoz.

Miért bízzak a Naja Forest termékekben?

Mékisz tagság

Ellenőrzött bio alapanyagok

Magyar termék minősítés

Hol kaphatók a Naja Forest Bio gombakészítmények?

0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
   Szállítási díj kiszámítása

   Jelentkezzen be a Naja Forest klubba!

   vagy

   Elfelejtette jelszavát?

   Jelszóemlékeztető

   Elfelejtett jelszó? A felhasználói név, vagy email cím megadását követően küldünk egy hivatkozást, amelynek segítségével új jelszót lehet létrehozni email-en keresztül.

   For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.