Kiszerelés

RID termékek

A Naja Forest Kft. és Dr. Föglein J Ferenc ev.(Biogreen Research and Consulting Pe) megállapodott abban, hogy kölcsönösen ismertetik és forgalmazzák egymás termékeit a webshopjukban és egyéb kereskedelmi csatornáikon.

Rövid ismertető a RID-ről:

A magvak csíráztatásán alapuló élelmiszerek előállításával és forgalmazásával foglalkozunk. A csíráztatás jelentősen megváltozatja a magvak felhasználhatóságát és hatékonyságát. Néhány fontos változás kiemelésével állítják elő az új funkcionális élelmiszereket.
Ezen termékek elsősorban azok számára nyújtanak segítséget, akik a családjukban, vagy a környezetükben felmerülő túlzott súlygyarapodási és az ebből fakadó egyéb egészségügyi problémákra keresnek megoldást.

Testtömeg csökkenést szolgáló termékek: Csiráztatott barna rizsen és rizskorpán alapuló testtömeg szabályozó termékek. GABA, gamma amino vajsav és más a zsíranyagcserét szabályozó hatóanyagok felhasználásával készül.
Termék:
GABA de-FAT RIZS Diéta

Ez a kategória azokat a termékeket tartalmazza, amelyeknél a csíráztatás, vagy egyéb előkezelés után a terméket nedves körülmények között különböző baktérium vagy gomba törzsekkel fermentálták a gyártás során, ezáltal az antinutritiv anyagok lebomlását és a termék jobb hasznosulását, könnyebb emészthetőségét biztosítják.
Termékek:
HU-GI Fermentált köles
Legjobbkor
Linaxos liszt
Linaxos csíráztatott len (egész mag)

Olajok, amelyek különböző mennyiségben tartalmaznak diglicerideket (DAG). Digliceridek gyorsan elégnek a szervezetünkben anélkül, hogy a zsírszövetekben akkumulálódnának.
Termékek:
Csíráztatott kendermagolaj
OD Oleum Ducens étkezési olajkeverék

Ez a termék kategória azokat a termékeket tartalmazza, amelyek valamilyen magvak csíráztatása után szárítás és örlés után keletkezik, önállóan, vagy már termékekkel keverve kerül forgalomba. A kategória termékei minden esetben tartalmaznak probiotikus baktériumokat, probiotics, és prebiotikumokat. A termékek minden esetben tartalmazzák az immunerősítést szolgáló szerves szelén, cink és réz adalékanyagokat. Ennek következtében az EFSA által engedélyezett egészségügyi állításokat a termékek tartalmazzák.
Termékek:
Immungreen
Greenprotein
Gaba Protect

Hol kaphatóak a Naja Forest bio gyógygomba készítmények?

0